Ветеран вітав любителів World of Tanks у Вінниці

Ветеран вітав любителів World of Tanks у Вінниці
Близько двох сотень людей зібралися у торговому центрі СВ на чемпіонаті Вінниці з World of Tanks. Всього участь у турнірі взяли 20 команд – 60 учасників. Решта – глядачі.

 

Нагороджував любителів комп’ютерної гри справжній ветеран Великої Вітчизняної війни.

Крім вінничан участь в турнірі брали гості з Києва, Бершаді, Хмельницького та Гайсина.

Відео дня
> Турнір проходив у вихідні, після Дня Перемоги, тому вітання від ветерана приємно вразили учасників.

- На супер-фінал приїхав ветеран Великої Вітчизняної війни, - розповідає організатор турніру Андрій Малініч. – Ще дев’ятого травня я випадково зустрів Миколу Олександровича в парку. Він сидів на лавочці, і хоч було дуже багато людей, ніхто до нього не підходив. Я його привітав і запропонував взяти участь у врученні призів фіналістам. Він погодився.

За словами Андрія Малініча ветерану турнір дуже сподобався. Подібні турніри планують проводити і надалі.

- Справа в тому, що приміщення, де проходив турнір,  оформлене під військову тему: снаряди, гранати, автомати, - розповідає Андрій Малініч. – Миколі Олександровичу це дуже сподобалося.

 

Призери турніру, присвяченого Дню Перемоги.

1 місце - Skarabei (1200 грн., 60000 ігрового золота та історична бойова реліквія часів  ВВВ)

2 місце - Legio Avanturica (750 грн., 25000 ігрового золота)

3 місце - CBE (450 грн., 15000 ігрового золота)

4 місце - RockClub

 



Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (33)
  • Anonymous

    Перечитал все посты. Бред. 1. Как хватает совести сомневатся в этом ветеране? Хотя у нас так молодежь воспитана, что не удивительно. 2. Многие из ребят которые заняли призовые места или просто участники, занимаются спортом. В том числе и я! Есть и женатые! Была там и девушка, что меня не удивило. По поводу, что "муж лох!" то он лох если плохо играет, и то не факт)) Прежде всего это был турнир во имя дружбы и в честь Дня победы! И за ветерана не переживайте. И ветерану достались подарки! Хотите изменить мир? Начните с себя! Танкисты (хоть и виртуальные) уже что-то но сделали!

    Anonymous reply Anonymous

    1. Гугли "фальшивые ветераны".2. "то он лох если плохо играет" ну просто ... хотя не важно. Прежде всего турнир был для рекламы и не драматизируй тут. И что танкисты сделали? Разве что за свои деньги купили ветерану подарки, хотя я сомневаюсь.

    Anonymous reply Anonymous

    Я оргазитатор турнира, который проходил 12 мая, и мне обидо читать, что пишут наши горожане, не так обидно и стыдно за сам турнир что пишут, как за ветерана, имейте совесть, если сами ничего не можете сделать, то хоть напишите, скажите спасибо, за то, что рисковали своей жизнью ради нас всех. С каждым годом их-ветеранов становится все меньше, ведь время неумолимо...

    Anonymous reply Anonymous

    Организатор, а у вас откуда информация что человек действительно воевал в период ВОВ? Или он вам документы на награды показывал? Выше люди аргументировали свои предположения брал ли человек участие в ВОВ - возраст и несоответствие наград. Я, может как показлось, не против ветеранов, я против ряженых самозванцев, которые таким образом преследуют свои корысливые цели

    Anonymous reply Anonymous

    Я с ним познакомился в парке, совершенно случайно, потом приезжал к нему в гости, общался с его семьей, он мне показывал фотографии, рассказывал свою историю, как он воевал и документы на награды показывал, хоть я его не просил... Немного позже, думаю, будет в РИА или 20 минут статья про него, там Вы сможете более подробно узнать о нем.

    Anonymous reply Anonymous

    Да, чувак. За свои. И, что муж лох я не писал. Предположил. Так как сам являюсь мужем. И я не драматизирую. Сидеть и писать с компа, что ветеран не настоящий, что игроки ноулайферы, что турнир для популяризации(это может и для популяризации, но это точно не самое ужасное, что происходит в городе. можна даже пальцами выйти и потыкать. а это всего время провождение), а поставить себя на места организатора и сделать хоть что-то... Тут уже не так все ярко высказываются)
  • Anonymous

    Zadrotus vulgaris...
  • Anonymous

    ноу лайферы
  • Anonymous

    лечите психику товарищ, если вас игра засасывает так, что больше ни на что времени не хватает. уже больше двух лет играю раза 4-5 в неделю по 2 часик и ничего

    Anonymous reply Anonymous

    Нагибаем днища, раков и крабов! *** Нубы вперед остальные деф. А что такое деф? Тебе вперед.

    Anonymous reply Anonymous

    ПРокачке время- нагибу час
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled 09:18 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:36 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up