Біля Універмагу буде прозорий ресторан

Біля Універмагу буде прозорий ресторан
Будівельники, які працюють біля Універмагу, кажуть, що коли закінчиться будівництво, вінничани вечерятимуть в прозорому ресторані.

 - За неофіційною версією, до Нового року ми закінчимо роботи, і тут, де зараз прибудовують яруси, буде ресторан, схожий на купол, - каже майстер дільниці по будівництву Валерій. - Він буде весь прозорим і з виглядом на місто.
Скляний ресторан розташується у прибудові, яку зараз зводять перед фасадом Універмагу. Робітники зварюють металеві конструкції, бетономішалки підвозять бетон, а крани піднімають до верхніх ярусів ресторану будматеріали.
Атмосфера на будівництві спокійна. Ніхто не конфліктує, не поспішає і не лається.
Але біля самого Універмагу вінничанам ходити страшно.
- Я часто ходжу сюди в «Сільпо», і тут дуже страшно, - каже вінничанка Людмила Лопушняк. - Йдеш, а на голову сипляться іскри, коли будівельники щось зварюють. А прилегла доріжка до самого Універмагу - це взагалі жах, я тут все взуття вже об щебінь подряпала.

Відео дня
>

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (25)
  • Anonymous

    Чето все у нас в Виннице стает "прозорым" офисы, кафе, а дела как были темные так и остались

    Anonymous reply Anonymous

    верх прозорий, а низ чорний
  • Anonymous

    А может пока не позжно переделать в планетарий? Ну и буфетик можно добавить , столики , чтоб бы все было чинно , благородно
  • Anonymous

    А пусть и будет ресторан, а то как после войны там... интересно одно когда закончат эту стройку

    Anonymous reply Anonymous

    Как то стремно будет в этот "прозорий ресторан" ходить, пока "прозорости" я не вижу))) один металл!!. Хотя склеп с ресторанном интересный микс получается))) плюс фантан))
  • Anonymous

    Че вам всем дело до этого есть???? Не пойму, хотят хоть что-то изменить...... Или вы не заметили как город стал менятся в последнее время, и по моему- к лучшему... Долго конечно, но потом будет лучше чем было. Вам уже все сразу подавай. Разные трудности бывают..... А вам лишь бы зайти, да обосрать.... Повторюсь: какое вам дело до этой стройки, вам своих проблем мало????? Все, минусуйте))))

    Anonymous reply Anonymous

    Хотят что-то изменить, только что-то через жопу получается, О ДА склеп имени рекета 90х это к лучшему по любому! верни фонтаны сука!!!

    Anonymous reply Anonymous

    +1

    Anonymous reply Anonymous

    Сетевые тролли

    Anonymous reply Anonymous

    Ресторан: "Мавзолей под куполом"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня 20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up