Біля «Урожаю» хлопець 20-25 років пограбував модуль Приватбанку

Біля «Урожаю» хлопець 20-25 років пограбував модуль Приватбанку
Худорлявий, невеликого зросту юнак у чорній куртці з хутряним коміром поклав записку на стіл касиру, де в грубій формі вимагав віддати йому гроші і погрожував розстріляти...


Жінка бачила під курткою рукоятку пістолета. Вона дала злочинцю «куклу» – пачку несправжніх доларів. Тоді спрацювала сигналізація, але грабіжник не тікав. Пішов, коли касир передала йому через віконце ще півтори тисячі гривень з каси.

Грабіжника, що здійснив цей напад о 16.05 минулої п’ятниці, тепер розшукує міліція. У секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції сказали, що за фактом відкрили кримінальне провадження про розбійний напад і проводять усі заходи для затримання злочинця. Йому на вигляд років 20-25.

З власних джерел редакція дізналася, що йдеться про модуль Приватбанку біля ринку «Урожай». Це не відділення, а невеличкий ларьок з банкоматом збоку та із входом до єдиного касира. Він знаходиться якраз на тролейбусній зупинці. Бабці, які торгують поруч овочами і зеленню, говорять: чули про пограбування, але самі нічого не бачили.

- Ми всю інформацію надали правоохоронцям, вони опитували касира і більш детально можуть розказати про те, що сталося, - сказав керівник служби безпеки банку Григорій Петрущак. А за коментарями від банку переадресував на офіс у Дніпропетровську.

- Касир вела себе виключно в рамках інструкції і в рамках тої системи безпеки, яка в банку існує, - каже прес-секретар головного офісу Приватбанку Олег Серга. – Вона убезпечила себе і клієнтів, які могли там знаходитися, виконала вимогу грабіжника, передавши йому муляж, та викликала охоронну компанію. З каси віддала дійсно 1,5 тисячі гривень, але тільки дрібні купюри. Служба охорони прибула через 4-5 хвилин. Не змогла затримати злодія. Але є матеріали відеоспостереження, де все видно. Запис ми передали міліції і думаємо, що злочинця швидко знайдуть і затримають.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (18)
  • Anonymous

    тепер всі грабіжники знатимуть, що у банку спершу куклу підсовують
  • Anonymous

    Н-да - несправжні долари..... це звісно жорстко! Тут я думаю треба задуматись сміттярам. Хоча там на них певно написано, що вони несправжні, просто коли грабуєш, то не встигаєш читати! Треба брати не їхню першу подачку, а вимагати другу)). А Привату так і треба!! Гнидюшний банк!!!
  • Anonymous

    Пришёл называется доллары купить, а они фальшивки подсовывают, вот и забрал полтораху за моральный ущерб )
  • Anonymous

    по моему это все бабульки спланировали. одна переоделась молодым человеком, и поскольку пенсии не хватает решила грабануть банк...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих» 08:27 Сьогодні вітаємо Христину та Павла. Історія, іменини та прикмети 18 травня 08:12 В завершальному матчі сезону "Нива" в гостях розгромила "Реал Фарму" 21:01 Військовий Василь Мусійчук отримав «Хрест хоробрих» з рук Головкома ЗСУ Від читача 21:52 Підтримайте будь ласка петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 20:25 Посилення мобілізації з 18 травня: до чого готуватися військовозобов'язаним, розповідає адвокат 20:09 Де отримати юридичну та психологічну підтримку жертвам сексуального насилля під час війни 19:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 18 та 19 травня 18:33 Україну накриє хвиля спеки: синоптики прогнозують аномальне потепління 18:00 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:59 Директор вдарив учня, батько якого на фронті? Поліція розслідує скандал у ліцеї 17:48 Можна навіть онлайн: від завтра чоловіки повинні оновити свої облікові дані 17:04 Пасажирка загинула внаслідок ДТП біля Тульчина. Водій був п'яний 16:43 «Буває телефонують і кажуть, що сітка вже не потрібна…» Розповідаємо про волонтерів з «Замасковані» photo_camera 16:30 Чим зайняти дітей влітку. Огляд літніх таборів, гуртків у Вінниці (партнерський проєкт) 16:02 Зросли штрафи за ухилення від військового обліку та мобілізації. Скільки доведеться заплатити? 15:39 Зеленський підписав закон про мобілізацію засуджених 15:20 Практична допомога бізнесу: можливості та ресурси для відновлення та сталого розвитку (прес-служба спілки підприємців "Стіна") 15:01 Десять пікапів «Мітсубісі» хоче купити Вінниця для ЗСУ. Скільки витратять грошей? photo_camera 14:12 «Ми маємо зайти підготовленими. Інакше буде біда!» Воїни збирають кошти на РЕБи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up