Відвідини мерії у Вінниці для націоналіста ледь не завершилися арештом

Відвідини мерії у Вінниці для націоналіста ледь не завершилися арештом
Затра,18 травня у Вінниці Соціал-національна асамблея мала провести марш в знак протесту проти проведення у Києві гей-параду 20 травня.

 
Для цього рганізатор акції протесту Юрій Хорт cьогодні, 17 травня прийшов до відділу звернень громадян Вінницької міської ради. Він хотів повідомити про проведення акції. Візит до мерії для Юрія Хорта ледь не завершився цугундером, або затриманням.
- Працівники відділу вже були заздалегідь попереджені про те, я подаватиму заявку. Користуючись формальним приводом, вони «притримали» мене і повідомили керівництво міської міліції. Міліція одразу ж прибула на місце, - каже соціал-націоналіст.
Двоє міліціонерів запропонували Юрію Хорту пройти з ними. Юрій відмовився. Тоді двоє правоохоронців взяли його під руки і почали вести його в напрямку автомобіля.
Юрій Хорт звернувся до зівак і почав говорити про те, що його намагаються незаконно затримати, бо він організатор акції проти геїв.
Після цього міліціонери відпустили Юрія Хорта і залишили місце події.
Тож, не ясно, чи буде завтра анти-гей марш у Вінниці, бо Юрій заявку так і не подав.
У відділі звернень громадян міської ради не коментують, чи дійсно вони викликали міліцію.

 

Відео дня
>

Юрій Хорт (ліворуч)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (25)
  • Anonymous

    Куда катится этот мир?... Пидары устраивают марш протеста против геев...
  • Anonymous

    Во уроды, и где это в вашей Виннице берутся только такие пидоры как этот Приблудный или как его там. Ты, чмо деградированное, тебя там еще не убили в Виннице за твои гадости в комментах?. Вы что - вообще лохи. Хотите гей-парада? Пожалуйста, видать сами пидорки. Только уроды и дебили могут эту мразь выгораживать. Так что едь, Приблудный вместе с Винничанином и другими пидорами на гей-парад, может, потешитесь там со своими друзьями-пидорами ненаглядными

    Anonymous reply Anonymous

    100%

    Anonymous reply Anonymous

    А почему Юрий Павленко (Хорт) скрывается от военкомата уже 3 раза не является? Может его педористические идеалы не позволяют служить в армии Украины, он ведь такой ярый националист))) Юра, иди служи Украинскому народу, а не рассказывай басни Крылова о том что ты "За єлність нації"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Юра боїться, що коли він попаде в армію, він буде в душі мило підіймати постійно. Його ж там швидко жахнуть в караулі на параші.
  • Anonymous

    Не ліворуч, а праворуч стоїть Юрій Хорт

    Anonymous reply Anonymous

    Юрий "ХОБОТ")))))))))))))
  • Anonymous

    дятлы
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up