Вінницьке ТТУ образилось на Львів через обклеєний трамвай

Вінницьке ТТУ образилось на Львів через обклеєний трамвай
Один із двох подарованих Вінницею трамваїв, у Львові вщент обклеїли рекламою плитки. В результаті від дарчого надпису: “Дарунок львів'янам від вінничан", нанесеному на трамвай не залишилось і сліду.

У Вінницькому трамвайно-тролейбусному управлінні, яке витратило на капремонт обох трамваїв півмільйони гривень, кажуть, що не чекали такого кроку.
- Думаю, рекламу можна було нанести так, щоб залишився надпис. Ми не чекали на такий “дружній” жест з боку Львову, дружній жест з нашої сторони був, - каже заступник директора вінницького трамвайно-тролейбусного управління Микола Форманюк. - Ми робили цей подарунок від щирого серця. Тому нам цей вчинок неприємний. Думаю, ті гроші, які львівське підприємство отримало за рекламу на трамваї не варті нашої дружби.
Вінниця подарувала Львову два трамвая в червні цього року, на прохання міськради Львову. А вже на початку жовтня львівяни обклеїли один з вагонів рекламою. Другий вагон поки що залишається в тому вигляді в якому був подарований. Ремонт одного трамваю коштував Вінниці близько 250 тисяч гривень.
 

до...

Відео дня
...після

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (54)
  • Anonymous

    та вже не говоріть іронду... якщо подарили від щирого серця то значить подарок вже наш тим самим ми можем робити що хочемо з подарком як я , я на 100відсотків проти реклам тих ужасних що на тролейбусах і транваях.. хто придумав то дебіл... і щоб здох горячи у вогні але тим самим якщо стільки реклам і можуть поміняти рекламу що 2 тижня це означає що файно платять за рекламу то яка проблема в цьому.. ж ви навіть незнаєте чи це наклейки.. я бачу вашу сторону...і знаю що з одного боку ви маєте рацію але незабутьте подумати і з другого боку... і тепер що я порчитав ,незнаю чи це правда що це не був подарунок.. а що львів заплатив...
  • Anonymous

    Знайшли кому дарити.
  • Anonymous

    У галицая нет ни чести ни совести. Понятие дружбы для них, я пологаю отсутствует в принципе.

    Anonymous reply Anonymous

    У тебя мозги отсутствуют априори
  • Anonymous

    У нас тоже трамваи и троллейбусы рекламой обклеивают, и ничего, никто не обижается. А вот ремонт за полмиллиона гривень конечно поверг меня в шок! ТТУ наше на ладан дышит, откуда такие деньги на подарки?? Лучше бы в винницкий дом пристарелых перечислили эту сумму, или в детский дом пожертвовали, если есть лишние... Ну или хотя бы выписали премии своим сотрудникам на праздники. Я не понимаю этих "подарков"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up