Вінницький фонтан потрапив в трійку найвидовищніших в світі

Вінницький фонтан потрапив в трійку найвидовищніших в світі
Модернізований фонтан Рошен входить у трійку найвидовищніших фонтанів світу. Крім того він єдиний, який занурюється під воду.

- На сьогодні це єдиний фонтан у світі з такою складною конструкцією занурення під воду, - повідомив директор компанії «Emotion Media Factory» Ральф Доу. Він займався розробкою концепції, проектуванням, встановленням та модернізацією Фонтану Рошен у Вінниці. - Конструкція самого фонтану складна, оскільки він стоїть на воді і підводні течії обумовлювали складність. До того ж, річна вода має бруд але система працює і з цим проблем немає.


За його словами проекти, які здійснила його компанія в інших країнах подібні вінницькому, але унікальність фонтану Рошен у його розмірах, комбінації рухів та музики і світла.
Наприклад, фонтан у Дубаях - найбільший у світі. Натомість в нього немає світового супроводу, мультивідео, такого різноманіття кольорів і він не є танцюючим.


- Я знаю багато про фонтани, які є в різних країнах, - каже Ральф Доу, - але з впевненістю можу сказати, що вінницький фонтан Рошен, після проведення його модернізації, по видовищності входить у топ-трійку найкращих у Світі.

Відео дня
>
У програмах зі світовими, лазерними за звуковими ефектами використовуються композиції світових хітів. А для нового казкового шоу з ельфами, яке створено Ральфом Доу, була спеціально під замовлення написана композиція.


Вінницький фонтан має як денні, так вечірні програми тривалістю по п’ять - сім хвилин та три великі програми тривалістю по 25 хвилин кожна.

Нагадаємо, фонтан відновив свою роботу після зими 22 квітня. За чотири місяці цього року Фонд Петра Порошенка та корпорація Рошен інвестували в його модернізацію більше 6,5 мільйонів гривень.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (35)
  • Anonymous

    а мне фонтан наш нравится, он действительно замечательный. настоящая гордость Винницы. Спасибо его создателям и разработчикам.

    Anonymous reply Anonymous

    Если еще и травки курнуть, то фонтан просто фееричен.

    Anonymous reply Anonymous

    Їжай у Зімбабве. І там всіх коментуй! =)

    Anonymous reply Anonymous

    Неужели и "у Зімбабве" Петриччио фонтан поставил...

    Anonymous reply Anonymous

    Торонтуй, неудачник хренов, думаешь, уехал в КанаДУ, значит там все лучшее, сейчас тебя жаба душит, что и тут что-то есть... Ненавижу мужиков(хотя их так не назовешь), которые ноют завидуют и наговаривают на лучших, чем оно само....

    Anonymous reply Anonymous

    Это хто тут лучший, неужели Петричча?
  • Anonymous

    Прочитав все комменты противно стало от нашего народа...что ни сделай нам-все не так!Есть-плохо, нет, а есть у других-еще хуже.Построил бы дом-не тем квартиры бы дали.....все у нас всегда не так.Нам бы жить в грязи, нищите...но чтоб все, чтоб некому было завидовать....
  • Anonymous

    Богачу виднее куда вкладывать свои деньги, на вас он их не потратит
  • Anonymous

    ДОСТАЛИ СО СВОИМ ФОНТАНОМ!!!!ВОТ вас всех петручио купил себе на выборы!!!и даже вам денег не давал!!!!....а когда вы,ЛОШЕНЯТКО, ему перестаненте быть нужны с вашими голосами, петручио сгребет весь этот хвонтан и перевезет куда ему надо!!!!!!А вы лохи думаете , что это он навеки городу подарил????лучше бы жилой дом построил и людям квартиры дал, кто на очереди стоит!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    бггыы, а фигли петя тебе должен дом строить и квартиры раздавать за свои деньги если ты сам не можеш на жилье заработать? Ну вот смотри: сегодня тебе дали квартиру просто так, на халяву, завтра ты заявиш что петя тебе должен купить машину, тоже просто так, после завтра дачку за городом, потом ты заявиш что он тебя еще и кормить должен. Не нуачо, у него ж денег много от него не убудет если он с бедным и сирым поделится, так выходит? Только возникает вопрос, а с какого фига петя должен обеспечивать (отдавать то что он сам заработал) подобных тебе нытиков которые не способны себя обеспечить? ... да я заню щас ты начнеш ныть что работы нет, зарплаты низкие и вообще власть всех давить и хочет в могилу свести, только это тоже самое нытье и всегда таким будет пока ты не оторвеш свой жирний зад от стула и не начнеш работать ...ть!

    Anonymous reply Anonymous

    Ты свой зад оторвал от стула? И много заработал у Порошка на фабрике?

    Anonymous reply Anonymous

    видать народ кто думает что это подарок не в курсе что такое ИНВЕСТИЦИЯ "корпорація Рошен інвестували в його модернізацію більше 6,5 мільйонів гривень. " так что это уже не подарок как бы ..с подарка прибыль вроде не получают ..

    Anonymous reply Anonymous

    Генералу Нонику дали за 23 гривни
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up