Вінницькі вуличні спортсмени знялися в кліпі репера AVK

Вінницькі вуличні спортсмени знялися в кліпі репера AVK
Вінницькі стрітворкаутери, кікбоксери, та наша команда з американського футболу "Вінницькі вовки" стали героями кліпу "Парни с улиц", який нещодавно випустив реп-виконавець AVK, він же Олександр Ковальов.

 Олександр Ковальов колишній гравець "Вовків", тому в основу його кліпу лягли епізоди з тренування місцевої команди з американського футболу.


"Вовки" - головні герої

Кліп знімали у листопаді минулого року. Але на розгляд публіці він вийшов нещодавно. Олександр Ковальов народився і виріс у Вінниці і вважає себе тим самим хлопцем з вулиці. В кліпі він зняв всіх своїх друзів, у тому числі і "Вінницьких вовків". Олександр колись грав у цій команді, з 1998 по 2001 рік був корнером команди.

Творили разом
Тексти та музику для своїх кліпів вінничанин пише сам. В створенні концепції кліпу йому допомагали його партнер по команді Віталій Бурлак та оператор вінницького каналу "Еверест" Юрій Кондратюк.
- Ми з Сашою грали в "Вінницьких вовках" десять років тому, - каже колишній "вовк" та друг AVK Віталій Бурлак. І ми, і всі ті хлопці які знімалися в кліпі - це хлопці з вулиць. Хоч я давно не граю в американський футбол, та зараз часто прихожу до хлопців на тренування. Вони з радістю погодилися знятися в кліпі. Щодо боксерів, то там знімаються хлопці, що тренуються у нас на "Локомотиві". Також ми вирішили показати в кліпі наших воркаутерів. Ми давно спілкуємося з Олександром Добрянським. Він був одним із перших, хто зробив цей вид спорту масовим в нашому місті. Тому попросили його, та ще кількох хлопців, які цим займаються, нам допомогти.

Відео дня
>Про життя на вулиці
В активі виконавця є вже близько двадцяти пісень та шість відзнятих на них кліпів. Зараз AVK в Лос-Анжелесі записує свій черговий трек. Незабаром можна буде подивитися його відео на пісню "Не Курт Кобейн", відзняте також в Лос-Анжелесі.
- Я особисто з AVK не знайомий, - каже гравець та заступник головного тренера "Вінницьких вовків" Євген Хомин. - Кліп знімався минулого року, а вийшов у світ тільки кілька місяців тому. Це дуже круто, що в ньому зняли наших хлопців, які займаються дворовими видами спорту. Наскільки я знаю, цей кліп транслюється десь у штатах. І пісня і кліп показують справжне життя на вулицях нашого міста. Вони не про наркоманів чи мажорів, а про життя на вулиці, спорт і справжню чоловічу дружбу.


Олександр Ковальов (33, № 53, зліва, в червоному).- Хлопець з вулиць зняв своїх друзів у кліпі

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (65)
  • Anonymous

    Круто
  • Anonymous

    Молодець!!!Шо тут щеказати
  • Anonymous

    Поважаю цілеспрямованих людей
  • Anonymous

    Молодчаги ребята!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:24 До Небесного легіону приєднався Віталій Лукіянчук з Сальника 16:23 Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up