Вінницькі стрільці без Олімпіади

Вінницькі стрільці без Олімпіади
Вінницькі майстри кульової стрільби не потрапили на Олімпіаду-2012 в Лондоні.

 На останньому етапі відбору учасниці Олімпійських ігор у Пекіні Дар’я Шарипова з Черкас і Дар’я Тихова з Херсона показали кращі результати, тому саме вони представлятимуть Україну у стрільбі з гвинтівки. Вінничанка Олеся Щерба ліцензії у цій дисципліні не отримала. У вінничанки Інни Клименко суперницею в стрільбі з пістолета за ліцензію на олімпіаду була олімпійська чемпіонка Олена Костевич з Чернігова. Інна програла. Чотири роки тому з Вінниці єдиним кандидатом на участь в Олімпіаді-2008 була Інна Клименко. Зараз кандидаток на участь в Олімпійських іграх було дві. І до перемоги їм не вистачило зовсім небагато.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Anonymous

    Не одного меня интересует вопрос: Где в Виннице есть стрелки олимпийского уровня, кто их подготовил? Почему Фенев - уже бывший главный областной по спорту обделяя многие виды отдавал стрельбе?

    Anonymous reply Anonymous

    И какие же виды спорта были обдилены и чем?

    Anonymous reply Anonymous

    Этот спросите у Новика, Касанова, Фенева и Щербы. Хоккей на траве вообще с жиру бесятся! Покрытие поля за 3 млн. грн. До этого на подготовку и проведение чемпионата Европы еще 2,5 млн. грн. На поездки за пол года 750 тыс. грн.

    Anonymous reply Anonymous

    Не выступая ни "за" ни "против" вышесказаного , я всё-таки не услышал ни обделённых видов, ни цифр, ничего... На счёт хоккея на траве, я б сказал что они заслужили эти деньги своими достойными выступлениями, к тому же являясь приоритетным видом спорта в Виннице приносящим огромную суму балов. А также принимая в Виннице международные соревнования , очень было бы глупо не проинвестировать реставрацию стадиона (хотя бы что б над нам не смеялись там "за бугром")
  • Anonymous

    Згадала баба як дівкою була! В міжнародному рейтензі у Вас яке місце? А кращій результат за весь час 394 у 2010р. http://www.issf-sports.org/shooters/shooter.ashx?personissfid=SHUKRW1707199101 І де ви маєте результат 396. І що це за змагання у Польщі, що вони навіть не потрапили до міжнародної класифікації. З приводу стрільців, які тренуються під керівництвом Вашого батька: скільки секунд протримався в тирі повністю від нього залежний спортсмен після пошуку справедливості. Мабуть Він їх настрахав. Якщо когось щось не влаштовує всі будуть мовчати, бо про тренування та змагання можна просто забути. Проведіть таємне (дійсно таємне, без подальших переслідувань) анкетування і Вам обом все стане зрозуміло. З приводу коштів: Є рішення Вінницької обласної ради за №324 від 27 квітня 2012 р. згідно якого ви отримали 2000 грн. щомісячної стипендії протягом 5 передолімпійських місяців, хоча вже з початку 2012р. ви не є членом основного состава збірної, який показував на офіційних міжнародних змаганнях результат вище Вашого. А Неклюдов Олег - боксер, чемпіон світу занесений на дошку пошани, посівний 5 місце на юнацьких олімпійських іграх отримає усього 750 грн. Таких видатних спортсменів як Письменська Анна, Балицький Костянтин та ін. які теж в цьому списку представляти окремо не потрібно. І скажіть мені будь-ласка як Ви до нього потрапили, за які такі сумнівні досягнення Вам установлена стипендія. Не максимальна, бо вона в двох олімпійських чемпіонок, бо не так ріже око, а наступна за розміром. Якщо Вас не включили до складу олімпійської команди і збірної України то може повернете кошти! З приводу критики: Спочатку, з Ваших слів, це був бруд, потім критика, але це все було звинувачення у втраті честі та самоповаги, одних з тих "добродіїв" які підривають спорт Вінницької області і всієї України! Жага до чужих грошей, нечесна та непрозора конкуренція, закулісні ігри - основні причини "переможного виступу Українських спортсменів" на олімпіаді в Лондоні. Може новий очільник спорту Вінницької області не буде на короткому повідку у президента Вінницької федерації стрільби! Бажаю Вам подальших спортивних успіхів на змаганнях різного рівня, але якщо Ви все зробите самі, по совісті, доведете що Ви здатні на чесну конкуренцію. Перемога здобута без махлювання в декілька разів СМАЧНІШЕ!

    Anonymous reply Anonymous

    Якщо ви так цікавитесь моєю персоною, вам було б слід ретельніше відслідкувати мої результати на змаганнях міжнародного рівня за весь період Олімпійського циклу. Дуже просто анонімно повідомляти про такі речі, як поведінка президента Вінницької федерації стрільби, яким, до речі, являється Писаренко Віктор Григорович, а не мій тато. Проте, звичайно, анонімно, можна дизінформовувати про що завгодно, чим ви і займаєтесь. А сказати про це, представившись? На це у вас мужності НЕ вистачає. Що ж, ви в праві писати тут усе, що заманеться. Я ж, в свою чергу, в праві не реагувати на записи боягузливої людини.

    Anonymous reply Anonymous

    Мене не цікавить Ваша персона! Я ніколи не відслідковую результати людей яких не знаю особисто! Мене обурило зухвальство представників Вашого роду. Це прізвище декілька разів випливало на поверхню в дуже негарному контексті. Воно й засіло в пам'яті. І тут я прочитавши вищенаведену статтю не зміг втриматись, за це сплачую велику ціну - витрачаю свій час. Мабуть не марно - Ви мені відповідаєте. Що до безпідставних звинувачень: в читачів є свій розум і Вони здатні скласти мої факти та Ваші виправдання. Може це буде хтось з спортивних керівників. З приводу анонімної дезінформації: Це Ви публічна особа згадана в цій статті, а моє ім'я та прізвище вам нічого не скажуть. Для Вас Я привид - слова, факти. Писати в кожному коментарі про те що Я повинен представитись безглуздість і не наводити контраргументи друга безглуздість! Публічні особи так себе не поводять. Я теж в праві не реагувати на безглузді коментарі!
  • Anonymous

    Вінничанка Олеся Щерба не тільки не могла отримати ліцензію, вона навіть не втрималася в основному составі збірної України на 2012 р. (http://www.shooting-ua.com/nacional_team.htm вгадайте хто під номером 104 як кандидат у збірну) І як це вона попала в КАНДИДАТИ НА ОЛІМПІАДУ. До справжньої перемоги їй я до неба рачки, а олімпійську стипендію в 10 000 грн. вона вже не тільки отримала, а й витратила мабуть на новий телефон чи пару дорогих туфель! Шановний президент Вінницької обласної федерації стрільби Віктор Щерба, якщо Ви за рахунок коштів, які призначалися на потреби інших стрільців готуєте СВОЮ ОЛІМПІЙСЬКУ НАДІЮ то хоча б робіть це трохи тихіше! Майте хоч крихту совісті! Не публікуйте відверту брехню!

    Anonymous reply Anonymous

    Шановний обурений! Спостерігаю ваші незаспокійливі коментарі в мою адресу і все ж, аби ваші зусилля не пройшли даремно, вирішила вам відповісти. Отже, так, я справді знаходжусь під 104 номером у складі збірної України, адже всі члени йдуть у алфавітному порядку, починаюси з чоловіків. Я справді офіційно була у складі кандидатів до Олімпійської збірної, усі дані ви могли знайти на офіційному сайті НОКУ. Щодо коштів... досить жалюгідно з вашого боку робити такі безглузді припущення. А ще жалюгідніше писати всі ці коментарі, знаючи, що так ніхто не дізнається, хто ви насправді. Що ж, якщо ви за рахунок виливу словесної багнюки у мою сторону, відчуєте себе краще, щиро рада допомогти.

    Anonymous reply Anonymous

    Ви справді знаходитесь під номером 104, але основний склад жіночої групи скінчився на номері 91! Далі йдуть кандидати! Як Ви змогли потрапили до кандидатів Олімпійської збірної не входячи вже майже пів року до основного складу збірної України? Мабуть дякуючи татусю та грошовим знакам. Що стосується жалюгідних припущень: Вам виділяються значні кошти з різних бюджетів, а також як донька головного тренера з кульової стрільби Вінницької області Ви не обділені мабуть нічим, ні зброєю, ні спорядженням, ні набоями... Так на що ще пішла немаленька сума? Що до моєї персони: Покажіть мої коментарі будь-якому спортсмену України, члену збірної України і Ви самі, навіть не на словах, а по їх очах все зрозумієте. Зухвальство в спорті нікого ще до п'єдесталу не доводило! І якщо так вже вийшло що Ваш батько займає дуже поважний пост, Вам з ним не гоже так вести справи. Бо є той, хто все про всіх знає, і кожному дає по діяннях його.

    Anonymous reply Anonymous

    Список кадидатів до Олімпійської збірної формувався не у 2012 році, а рініше і результати 397, 396 на КУ, ЧУ і МЗ, а також 398 у Польщі дозволили мені знаходитись у цьому списку. З впевненістю можу стверджувати, що жоден член збірної Вінницьної області зі стрільби кульвої, які тренуються під керівництвом Віктора Леонідовича не є обділений ані у зброї, ані спорядженні. Щодо коштів, назвіться, хто ви є, а не боягузливо приховуйте свою персону під ніком Обурений, і я без проблем напишу вам, на що ці кошти будуть витрачені. Я нормально ставлюсь до критики і дякую вам за ваші коментарі, хоча ви і не є компетентним у даній темі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники зеленого туризму проти кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up