Дівчинку, на яку вчителька-сатаністка наслала бісів, не могли втримати троє здорових чоловіків

Дівчинку, на яку вчителька-сатаністка наслала бісів, не могли втримати троє здорових чоловіків
Ось уже п'ять років, як в севастопольській католицькій парафії св. Климента служить священик о. Ян Білецький - один з небагатьох католиків України, які мають духовну владу екзорциста. Протягом понад 30 років ця людина, в прямому і переносному сенсах, безстрашно веде війну із силами зла. Журналістам вдалося не тільки поспілкуватися з о. Яном, але і стати свідками незвичайного дійства - обряду вигнання з людини бісів.

 Не своїм голосом. Замість пишного храму ми потрапляємо в звичайну севастопольську квартиру, де і проводяться богослужіння. Перед вівтарем, сидячи на колінах і склавши руки в молитві, нас уже чекала молода жінка. Попросивши не знімати її на камеру, Світлана (ім'я змінене) відразу попереджає: «Не звертайте уваги на всі слова, що будуть вилітати з моїх уст».

Через кілька хвилин, тримаючи в руках спеціальний молитовник і переодягнувшись в інше облачення, в зал повернувся о. Ян: «Якщо стане зовсім страшно, - виходьте». На всяк випадок, тримаючись біля дверей, я залишаюся, але обличчя жінки так і не побачу: вона сидить спиною до мене. Наводити жах будуть тільки її руки, закинуті за шию і що будуть корчитися час від часу в знаку нечистого: відстовбурчений вказівний палець і мізинець.

Потрібно сказати, що дійство це трохи нагадувало картини з голлівудських фільмів про вигнання диявола, однак було куди менш страшним. У плині 20 хвилин священик читав над «біснуватою» молитви, в той час, як вона кашляла, видавала дивні гортанні звуки і кричала не своїм голосом. Раптом вимовила цілком ясно: «Хочу жертву». Отець Ян наклав на жінку хрест: «Не буде тобі жертви, Люцифер». Стійко витримавши весь процес, після обряду цілком адекватна жінка надягає куртку і, подякувавши священику, покидає квартиру-храм.

Відео дня
>«ЦЕ - НЕ ХВОРОБА». «Буває набагато страшніше, а тут половина роботи вже зроблена, - розповідає о. Ян про відвідувачку. - Спочатку вона чула голоси, була агресивною. Зараз їй вже набагато легше». За словами священика, Світлана сама приїхала до нього з іншого міста, вже знаючи про свою проблему. Однак безліч людей, за його словами, живуть, не підозрюючи про те, що до них хтось «підселився»: «Таких людей мучать постійні кошмари, депресія, у них може бути роздвоєння особистості, а навколишні можуть помітити страшний, як би «подвійний» погляд. Часом буває, що у людини змінюється голос. Ось у вас, наприклад, погляд ясний - це відразу видно».

Всі перераховані вище симптоми люди необізнані, за словами о. Яна, часто плутають із шизофренією та іншими розладами психіки: «Мені теж іноді буває важко розпізнати, де біс, а де хвороба. Спілкуючись з такими людьми, прошу розповісти про свої проблеми. Коли починають говорити, я про себе молюсь. У мене був випадок, коли людина раптом відповіла: «Не молись!» Подібні речі може робити тільки диявол».

По стопах Емілі Роуз. Як розповів священик, люди не завжди пам'ятають, що вони говорили або кричали під час обряду: «Буває, що їх навіть в повітря піднімає до стелі: це - божевільна сила. У мене був випадок, коли 14-річну дівчинку, в яку вселився дух Люцифера, під час обряду тримали троє здорових чоловіків».

Про цю школяркуі священик вирішив розповісти докладніше, адже випадок з українською дівчинкою дуже нагадує широко відому історію життя німкені Аннелізе Міхель, по біографії якої був знятий популярний фільм жахів «Шість демонів Емілі Роуз»:

«Бісів на неї наслала вчителька-сатаністка. Вона поставила шкільний танець, де всі дівчатка були одягнені в чорні сукні та тримали в руках свічки. Так і вийшов ритуал: вони танцювали в колі, а ця дівчинка увійшла в його центр. Так все і почалося. Спочатку рідні думали, що у неї епілепсія, але лікарі нічого не знаходили. Насправді в дитини вселився дух Люцифера - найнебезпечнішого з демонів. Я молився за неї кожен день з третьої години дня до третьої години ночі протягом восьми місяців. Її вдалося звільнити».

Невидимі АТАКИ. За словами о. Білецького, демонів на людей можуть насилати відьми, чаклуни, ворожки і такі популярні сьогодні екстрасенси. «Не можна до них ходити ні в якому разі. Біси потрапляють в людину не лише під час ритуалів, але і з «заговореною» водою або їжею. Буває багато випадків, коли «ловлять» дітей. Чому? Сатана хоче роздобути невинну душу. Одного разу до мене привезли дитину, яка кілька днів поспіль, з опівночі до третьої години ночі дуже сильно кричала. Це якраз той час, коли проводять різні ритуали. Дитя вдалося відмолити».

Отець Ян, до речі, впевнений, що і трагедія, яка сталася нещодавно в Керчі (жінка вбила вночі двох своїх дітей і матір), - це справа рук Сатани: «Швидше за все, в неї вселився дух смерті, який вимагав від неї жертв і, на превеликий жаль, отримав їх».

ПРОТИ ПОТТЕРА і Гелловіна. Не тільки походи до ворожок можуть бути небезпечні для людини. На думку священика, людей повсюдно схиляють на сторону зла: «Не можна дивитися і захоплюватися містичними фільмами, такими, як «Гаррі Поттер» або «Всі жінки - відьми», адже в них показана вся структура чорної магії. Багато хто думає: «це - лише казки». Але це не так!».

Ще більш небезпечно, за словами о. Білецького, святкувати популярний у молоді Гелловін: «Це - поклоніння всім нечистим духам, що знаходяться в пеклі. Ті, хто надягають маски і різні костюми, автоматично стають учасниками сатанинського балу», - стверджує священик. Варто також звернути увагу і на "нешкідливі", на перший погляд, сувеніри: «Слони з піднятими хоботами, піраміди, статуетки Будди, жаби з копійками можуть завдати великої шкоди. Подаровані комусь сім слонів можуть знищити всю родину. У моїй практиці був випадок, коли одній жінці стало вночі дуже погано, а лікарі не могли нічого зробити. Я поїхав до неї додому, заглянув в її кімнату - а там стоїть півметрова чорна кішка, привезена її колегою з Єгипту. Такі "подарунки" роблять у випадках, коли хочуть усунути суперників».

Підступи ЛУКАВОГО. Священик розділяє вплив Сатани на три основні напрямки: біснування - коли диявол вселяється в людину, диявольську залежність - коли над жертвою тяжіє якийсь яскраво виражений порок: будь то вживання алкоголю, наркотиків або неможливість відмови від азартних ігор, а також диявольське переслідування, чи, простіше кажучи, - полтергейст»: «Мені багато разів доводилося читати молитви в будинках, де люди відчували присутність якоїсь нечистої сили. Найчастіше - це або душа, яка не спочила, або злий дух».

НА КОЖЕН ОБРЯД - ДОБРО ВІД ЄПИСКОПА

Парафія св. Климента - це невелика каплиця в звичайній квартирі в центрі Севастополя. Вже багато років місцеві католики намагаються повернути собі будівлю храму, де ще в радянські часи відкрили кінотеатр «Дружба», але поки безрезультатно. Це місце стало вже 26-м на рахунку о. Яна, батьківщина якого - невелике с. Дерев'яне, що під Кам'янець-Подільським.

За своє понад 30-річне служіння священик встиг провести близько 600 обрядів екзорцизму, але кожен - тільки з дозволу єпископа. «Він дає мені дозвіл. Я сам не маю права відмовляти. Але якщо єпископ не дасть благословення, - вибору немає», - каже о. Ян. Він упевнений, що тільки із щирою вірою можна займатися екзорцизмом: «Я б хотів, щоб всі молоді священики проходили практику з більш досвідченими отцями і вникали в обряд. Адже коли я починав, то практично нічого не знав: ні книг, ні спеціальних молитов у мене не було». До речі, за словами о. Яна, брати гроші за вигнання бісів не можна ні в якому разі.

Подібний обряд позбавлення від нечистих духів є, до речі, і в православ'ї, однак його рідко практикують. «Цим можуть займатися тільки ченці-священики і тільки з дозволу архієрея. Наскільки я знаю, в Україні це роблять лише в Одесі та Почаєві», - каже о. Олексій із Сімферополя.

http://www.kyrios.org.ua

ВАРТО ПРОЧИТАТИ:

Віра не є чарівною паличкою

Батюшок закликають привчатись до соціальних мереж

Церква на першому місці довіри українців
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (36)
  • Anonymous

    Coберем для Baс пo интернeт базy дaнныx Baшиx пoтeнциaльныx клиeнтов менее чeм за сутки Mнoго! Точнo! Hедoрoго! Узнaйтe пoдpобнее пo тeлeфонy +79IЗ79З6Ч33
  • Anonymous

    Соберем для Вас по интернет клиентскую базу (Все контактные данные) ! Узнайте об этом по тел +79137936433 Skype: s....8 ICQ: 6288862 Для получения бесплатной демоверсии заполните форму на странице http://prodawez.blogspot.ru/
  • Anonymous

    Эпидемия ПГМ.
  • Anonymous

    ага, давайте ещё станем призывать к тому, чтобы запретили телевидение, фильмы и музыку, так как это может разрушить психику. А ещё нужно запретить правительство - из них бесы не выводятся, на ПМЖ, и со сменой правительства они переселяются в следующих претендентов. О! а ещё нужно запретить читать книги! А то, вдруг, они мозги разовьют, ой, пардон, бес в душу вселится.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 На Європейській площі перевіряли цукор, вакцинували, робили тест на ВІЛ photo_camera 20:07 Вода лише в чверті досліджених у Вінниці криниць відповідає санітарно-гігієнічним нормам 19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera 18:37 Важко зберігати спокій? Є проста техніка дихання для подолання стресу play_circle_filled Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 18:02 Оголосили підозру та взяли під варту розповсюджувача канабісу play_circle_filled photo_camera 17:25 «Бойові каски замість корони тримали над головами». Дружина поїхала до чоловіка вінчатися на фронт 16:37 Рятувальники отримали нову техніку та медикаменти від благодійників play_circle_filled photo_camera 16:30 Меланома у дітей: причини, фактори ризику та профілактика захворювання 15:56 Електроенергія по годинах: з'явився графік відключень на шість черг 15:03 «Потрібно поспішати жити»: захисник з позивним «Івасик» про життєві цінності 14:21 У Хмільницькому районі під колеса легковика потрапив пішохід. Потерпілий у лікарні photo_camera 13:37 «Депортація досі триває». Історії трьох кримських татар, яких вигнали з рідних будинків photo_camera 13:13 Сьогодні — День боротьби за права кримськотатарського народу 12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up