Екс-мер Жмеринки Віктор Жеребнюк розігнав ринок у Києві

Екс-мер Жмеринки Віктор Жеребнюк розігнав ринок у Києві
Колишній міський голова Жмеринки, який зараз працює головою Деснянської райдержадміністрації у столиці виконав наказ Олексія Попова, і розігнав ринок «Юність». На початку тижня комунальні служби згідно з приписом прокуратури розпочали демонтаж ринку «Юність», на перетині вулиць Миропільської та Шолом-Алейхема у Києві.

Комунальні служби взялися розбирати самовільно встановлені торгові споруди та контейнери для продажу речей громадського споживання.

- Співробітники міліції здійснюють охорону громадського порядку з дотриманням чинного законодавства та Конституційних прав громадян. Наразі правоохоронцями затримано трьох осіб за дрібне хуліганство, - повідомили у столичній міліції.

Між працівниками «Київблагоустрою» та торговцями ринку виникають сутички, оскільки люди не хочуть залишати робочі місця.

Відео дня
>На місці події Віктора Жеребнюка не було, був його заступник Вадим Костюченко.

- З райадміністрації мені сказали, що ми бандити. Не маємо жодних дозвільних документів. Насправді вони хочуть грошей. Я цього не приховую. Хотіли увійти до складу співзасновників. Вимагали 30%. І тоді б ми нормально працювали, - сказав про причину демонтажу адміністратор «Левадія групп» Костянтин Кобальчук.

Торговці з ринку у вівторок 21 лютого вийшли до Адміністрації президента і пікетували президентський офіс.
У Головному управлінні контролю за благоустроєм Києва, сказали, що демонтувати ринок у понеділок так і не вдалося.

- На початку проведення робіт, представники «Лівадія групп» поінформували про наявність рішення суду щодо обов’язкової реєстрації права власності на капітальну споруду зазначеного товариства з обмеженою відповідальністю. Враховуючи появу нової інформації, начальник головного управління контролю за благоустроєм Сергій Садовий прийняв рішення призупинити роботи на зазначеному об’єктів до повного з’ясування обставин, із залученням правоохоронних органів, - повідомили в управлінні.

Віктор Жеребнюк планує найближчим часом офіційно розповісти про позицію влади стосовно закриття ринку «Юність» і спроби його демонтажа.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    был бы толк от этого....передеребанил...а сам свалил...все в заброшеном и недоделаном виде...еще здесь наработает..ломать не строить..
  • Anonymous

    да ничего страшного Витя так пол Жмеринки под себя передеребенил,а тут Киев всетаки роботы непочатый край!
  • Anonymous

    Клоун.А люди, где будут работать?
  • Anonymous

    Ну и нахрена? Нормальный был рынок.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:23 Минулої доби у двох ДТП травмувалося троє дітей та троє дорослих photo_camera 14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги 10:07 Дрони з Калинівки випробували на полі бою. Робити їх самотужки дешевше і швидше photo_camera 10:03 Олег Мейдич: «Закон про легалізацію грального бізнесу взагалі має бути скасований» (Прес-служба ВО "Батьківщина") 09:48 Через важку хворобу перестало битися серце воїна-добровольця Володимира Савуляка 09:18 У Генштабі розповіли про 804-й день війни: найгарячіше на Авдіївському напрямку 08:17 Сьогодні вітаємо Антона та Людмилу. Історія, заборони та прикмети 7 травня 08:00 Як зберегти здоров'я спини, суглобів та куди звернутися при болях у Вінниці (партнерський проєкт) 07:55 Вакансії в Green cool, Грош та 59 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:07 На Вінниччині відбудеться ретро-тур найдовшою вузькоколійкою в Європі photo_camera 20:19 У Вінницькій області з початку року народилося 2151 немовля 19:21 Нічні заморозки та погіршення погодних умов прогнозують на Вінниччині play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up