З десятого травня з Вінниці можна літати до Москви. Ціна квитка – 1100 грн

З десятого травня з Вінниці можна літати до Москви. Ціна квитка – 1100 грн
Вінницький аеропорт нарешті отримав регулярні рейси. З десятого травня, вінничани та гості міста матимуть змогу літати до Москви. Ціна квитка 1100 гривень в один бік, або 2200 – в обидва.

- Ми сподіваємось, що в перспективі аеропорт надаватиме послуги не тільки жителям Вінницької, а й Житомирської, Хмельницької та частини Черкаської і Кіровоградської областей, - каже заступник губернатора Вінницької області Григорій Дерун.

За словами директора комунального підприємства “Аеропорт Вінниця” Ярослава Мазурця, вильоти на Москву здійснюватимуться двічі на тиждень: в понеділок та п’ятницю. Орієнтовний час відправлення – 16.00. Квитки, які надійдуть в продаж з наступного понеділка, восьмого квітня, можна придбати в будь-якій авіа-касі міста, а також в Інтернеті.

- Крім того, інформація про цей рейс уже є в міжнародних системах, - каже директор аеропорту. – Перельоти здійснюватимуться літаками АН-140, на 48 пасажирських місць.  Авіакомпанія – Мотор Січ.

Відео дня
> Саме завдяки останній, як кажуть в обласній державній адміністрації, і став можливим цей рейс. Сьогодні обидві сторони: аеропорт та “Мотор Січ”, підписали договір про співпрацю.

- Я сподіваюсь, рейс буде популярним серед вінничан, - каже заступник директора авіакомпанії “Мотор Січ” по економіці та маркетингу Ігор Костюк. – Адже ми робимо ставку на якість та безпеку перельотів. Тому ми використовуємо українські літаки компанії Антонов. Наш пріоритет – це безпека. Звісно, ми розуміємо, що вінничани дещо відвикли літати, але були часи коли з Вінниці здійснювалось по 50 рейсів на день.

В Москві літаки сідатимуть в аеропорті Внуково. Час в дорозі – дві години.

Для порівняння ціна квитка на потяг до Москви складає від 500 гривень, час в дорозі – від 12 годин.

За словами Ярослава Мазурця, в дні здійснення рейсів розглядається варіант забезпечення підвозу городян до аеропорту. Планується, що спеціальний автобус курсуватиме з площі Гагаріна (біля центральних авіа-кас).

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (22)
  • Anonymous

    20 лет назад, помню, в Москву было несколько реактивных рейсов. Як-40 и Ту-134. А сейчас - турбовинтовой аналог "Запорожца". Прогресс, бля, на лицо.
  • Anonymous

    Набіса та Масква, краще би в Анталію чи Дубровнік зробили би рейс
  • Anonymous

    А в Израиль можно уже литеть?

    Anonymous reply Anonymous

    Уже налетались!
  • Anonymous

    Идея очень хорошая! Я бы лично переплатил....но за то не парился 16 часов в поезде! Только вот какой то стремный немного этот Ан - 140!

    Anonymous reply Anonymous

    С чего вдруг стремный? Самолет мирового уровня. Как раз самолеты в отличии от автомобилей наши выпускать умеют!

    Anonymous reply Anonymous

    Большая часть "наших" самолетов имеет аварийность в 2-4 раза большую чем аналоги . Статистику не обманешь, что ту-134-154-204, что ан-140

    Anonymous reply Anonymous

    Шо правда то правда. Вероятность аварии имеет место, но за счет хорошо продуманой плоскости крыльев и скорости - меньше жертв в теории, чем на тех же Джэтах или Боингах. Но все равно, самолёт - стрёмный. Я бы лучше в Жулянах сел бы в полет. А в этом "Запорожце" пусть лучше парашутисты лётают.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Вінничан попереджають про заморозки та сильні дощі 20:03 Випадково розбили товар у магазині: чи потрібно за нього платити? 19:03 У Вінницькому районі буде гучно. Підриватимуть кар'єр play_circle_filled 18:32 «Без вашої допомоги трошки тяжкувато». Мама полеглого воїна зібрала для побратимів сина 200 тисяч гривень Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up