Кому потрібна санавіація у Вінницькій області?

Кому потрібна санавіація у Вінницькій області?
Чиновники активно продовжують звітувати на гору, про успіхи Вінницької області в реформуванні медичної галузі. Мовляв перший етап ми закінчили і вже переходимо до другого - створюємо госпітальні округи.

Однак і цього, як виявилось замало - начальник управління охорони здоров'я та курортів облдержадміністрації Лідія Діденко, впевнено заявляє - на Вінниччині з'явиться санітарна авіація. Про різницю між гарною ідеєю і впровадженням її в життя дивіться у відеосюжеті.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Anonymous

    ГОСПОДИ!!! Да сколько можно!! У нас бензина на авто скорой не хватает, а тут блин авиация, да и скорые стрые процентов на 60. Какая авиация??? для простых граждан это будет дорогое удовольствие, думаю не меньше в пару тысяч грн. будет перевозка влетать, а для чиновников то конечно на ура пойдет. Можно будет их фрактовать на перелёты на курорты, вроде как чиновнику плохо и он летит на лечение в Турцию, за деньги бюджета и о боже по прилёту он уже купается в море. А сколько топлива списать то можно!?. Ну давайте уже и колхозы вернем было ведь перспективней чем сейчас))). Давайте ещё сделаем велосипедных участковых, что б им было легче и быстрее больных объехать мы им велики купим. Можно подводную лодку ещё купить и переделать под плавающую скорую помощь))??
  • Anonymous

    Треба кожному рехформатору від влади,подарувати лялькові літаки і хай літають по своіх кабінетах,майже не буде стількі дурні від іх дій і ідей,де потім будуть розраховуватись цілі покоління людей.
  • Anonymous

    Це ще одна дурість наших горереформаторів.Краще на ці гроші профінансують вартість ліків,яка сьогодня не під*ємна для пересічного громадянина,а потом летіть на небо,бо наші можновладці с моеі точкі зору, вже сьогодні літають в небі без санавіаціі. в
  • Anonymous

    Справжня санавіація в нас була при радянському союзі. Я ще пам'ятаю що батько неодноразово літав з хворими нв Вінницю. Зараз санавіацією називається декілька автомобілів, і коли визивають "санавіацію" просто їде машина на район. І так року десь з 1990. Зрозуміло що про ніяку справжню оперативнісь не може бути й мови. Хоча дякувати, що хот така є. Ато з цією реформою скоро в нас буде один вихід - захворів - купуй зразу гроб. Особливо в віддалених районах.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up