Конфликт вокруг "Гермеса" изучает прокуратура

Конфликт вокруг "Гермеса" изучает прокуратура
В Управлении внутренних дел в Винницкой области продолжается служебная проверка по факту конфликтной ситуации, сложившейся вокруг предприятия «Гермес».

Как сообщили в секторе связей с общественностью обласной милиции, после проведения на частном предприятии проверки финансово-хозяйственной деятельности заместитель директора предприятия

Олег Оверчук обвинил сотрудников милиции

в противоправных действиях и незаконном изъятии документации.
В свою очередь ситуацию вокруг «Гермесу» прокомментировал начальник УДБЕЗ УМВД Украины в Винницкой области полковник милиции Сергей Бевзенко. Он отметил, что таким образом руководство предприятия пытается избежать ответственности за финансовые нарушения.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (64)
  • Anonymous

    коментар Максима - аргументовано, змістовно, тяжко не погодитись. Але, кожна людина яка не працює на цю систему і має хоч якусь освіту має мету щось змінити. І якщо не буде людей які скажуть системі ні, то єдине питання яке буде хвилювати нашу міліцію буде хто наступний?. А так подивіться на цюму тижні вінницький ОБЕП хвилюють зовсім іншгі питання, питання законності перевірки, використовування сили при обшуку. Люди у погонах зрозуміли, що система на яку вони працюють без вагань може залишити їх без пригудованого місця. Недарма 1 міліціонер "морозиться" у лікарні.... , а Сергій Бевзенко хоче залишитись полковником. Закликати людей виходити на мітинги - безглузда трата часу. Звертатись до прокуратури міської, генеральної, і т д. , до суду на кожні необгрунтовані дії міліції. Підтримка преси, телебачення у таких випадках не дасть можливість місцевій прокуратурі спустити справу на гальмах. Я не думаю, що місцеве керівництво нашої міліціїї хоче опинитись на місці Луценка. А зайвих негативний піар партії влади, яка у нас у вінниці і так у жоп..і непотрібен. Бажаю довести Олегу Оверчуку свою правоту у суді, а пресу, телебаченя і правозаступників сприяти йому. А людям з ОБЕПУ не забувати що на їх місце дивиться ще з 10 зголоднілих від кризи ментів, які при можливості готові підставити будь кого, щоб бути блище до влади.
  • Anonymous

    винничанина не видели?
  • Anonymous

  • Anonymous

    "товарищи" мусора!угомоните свой талант!вы же видите,что люди уже перестали молчать.сегодня мы будем собираться на митингах,а завтра встречать в тёмных подъездах!не доводите людей до греха!не забывайте,что бандитская власть не вечна,и вам тоже скоро прийдётся отвечать за всё,что вы творите!!!.

    Anonymous reply Anonymous

    всё не так однозначно, и в этой борьбе предприниматель должен юридически быть чистым и грамотным, что бы не дать повод закрыть себя.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:25 З переліку об’єктів культурної спадщини на Вінниччині викреслили низку пам’ятників 10:10 ФДМУ пропонує орендувати через онлайн-аукціон їдальню у Вінниці (Новини компаній) 09:17 Оборонці українського неба знищили 17 з 20-ти ворожих дронів 08:46 «На щиті» повертаються двоє хоробрих вінничан: Микола Кочмарук та Віталій Кухарук photo_camera Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 08:17 В Україні сьогодні відзначають День Європи. Історія, заборони та прикмети 9 травня 08:00 Секрети найкращих дитячих стоматологів Вінниці клініки "ПАВЛІН"(Новини компаній) 21:07 Вінничанам нагадують про безкоштовну вакцинацію домашніх улюбленців: графік щеплень на травень 20:55 «Моє життя нічого не варте порівняно з нацією». Історія полеглого Героя Назарія «Грінки» Гринцевича photo_camera 20:17 У Вінниці водій маршрутки збив велосипедиста 19:23 У Тульчинському районі двоє раніше судимих чоловіків вкрали скутер photo_camera 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:22 У Вінниці на електронні аукціони виставляють чотири земельні ділянки. Де і коли вони відбудуться? 18:18 Від десяти мільйонів гривень. Як виглядають найдорожчі квартири, виставлені на продаж у Вінниці photo_camera 17:58 «Цинізм та нелюдяність» — читач про МСЕК. Новий огляд декларацій голів міжрайонних медкомісій 17:30 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:21 Вночі хлопець намагався відібрати у вінничанина телефон photo_camera 16:23 Черги в інформаційному центрі: пільговики масово поновлюють картки вінничанина 16:08 «Беріть рукавчики, мішки для сміття та гарний настрій». Запрошують на прибирання берегів Південного Бугу 15:37 Незрячий вінницький художник створює картини зі скульптурного пластиліну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up