«Мене оббрехали», - каже Юрчишин, який став героєм інтернету (ДОДАЛИ ВІДЕО)

«Мене оббрехали», - каже Юрчишин, який став героєм інтернету (ДОДАЛИ ВІДЕО)
Юрчишин, бізнесмен із Хмільника, якого ще називають «місцевим олігархом», обурений тим, що про нього пишуть в інтернеті.

У телефонній розмові із журналістом «20 хвилин» підприємець сказав, що буде подавати до суду на людей, що розповсюдили інформацію про те,  що нібито відразу після оголошення результатів виборів він наказав працівникам грейдерами зруйтувати дорогу, будівництво якої він почав в рамках передвиборної компанії. Тепер замість дороги буде переорене поле.

А на виселку Гишківка, саме до цієї частини села Рибчинці прокладав дорогу Петро Юрчишин, новину обговорюють від малого до старого. (див відео, зняте журналістами каналу "1+1")
- Написали неправду, бо дорогу ніхто не переорював, - каже жителька Гишківки, депутат сільради Світлана Дроненко, - По ній можна їхати хоч вантажною, хоч легковою машиною. А раніше тут був такий танкодром, що в тих ямах втопитися можна було. Торік восени загорілася хата, то навіть пожежна машина з Уланова не змогла проїхати.
За словами сільського голови Михайла Грамарчука, дорога - це заслуга не лише Юрчишина. Її проклали у складчину. Навіть якби хтось захотів зруйнувати дорогу, то люди не дали б цього зробити, бо там є і їхня праця, вони допомагали в роботі.
Ще до виборів сільрада закупила сто кубічних метрів щебеню. А під час зустрічі з кандидатом у депутати Юрчишиним жителі села попросили допомогти їм з будівництвом.
- Відверта брехня залишиться на совісті тих, хто її вигадав і хто поширював, - каже Петро Юрчишин. – А наше підприємство, як надавало допомогу людям, так і надалі буде це робити. Вибори закінчилися, а ми продовжуємо інвестувати кошти у створення операційного блоку у Калинівській районній лікарні, у цьому ж районі завершуємо будівництво дороги, яку розпочали ще перед виборами. Хоча міг цього не робити, бо не мене ж підтримали виборці, але поступаю по-людськи.
Після чого Юрчишин додав:
- Запитайте мене, яку суму на благодійність виділяємо, я вам не скажу, бо не рахую кошти на допомогу людям.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (23)
  • Anonymous

    Люди добрі, ви обливаєте лайном людину, яка дає людям роботу і заробіток, а людина яка зробила на стадіоні концерт і вже один період нас підвила і нічого корисного для нашого округу не зробила, ви облизуєте йому п*яти, де ваші мізки і совість...

    Anonymous reply Anonymous

    Работу он людям дал? Кому, каким людям и за какие копейки они у него работают? Перестаньте быть быдлом, этот человек вас за г... считает. И пока будут такие, которые "молятся" за подачки, отношение не изменится. В Хмельнике хорошо знают, кто такой Юрчишин :))))))
  • Anonymous

    скорую как раз обещал кандидат от опозиции
  • Anonymous

    а где обещанная перед выборами машина скорой помощи в одно из сел Казатинского района?
  • Anonymous

    Особисто знаю Петра Васильовича! Людина слова та діла (серйозно). В тому селі на нього моляться, не лише через дорогу, до того як компанія "Візит" прийшла в село, там люди роботи не бачили напевно років з десять. Так от ви "спамери", запитайте в першого зустрічного жителя того села, хто такий Юрчишин. (да і не лише того села)

    Anonymous reply Anonymous

    Та ще й вершкове масло, яке виробляється молочним заводом компанії "Візит" - натуральне і найкраще за смаком! Дякую! Побільше б у нас в області таких людей, таких виробництв і такої СМАЧНОЇ і ЯКІСНОЇ продукції!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up