Мера Немирова можуть арештувати за аварію у Вінниці на 15 діб

Мера Немирова можуть арештувати за аварію у Вінниці на 15 діб
Сьогодні, 7 січня, у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції повідомили, що на мера Немирова Олександра Качура склали адміністративні протокол за двома статтями.

За порушення правил дорожнього руху, що спричинили аварійну обстановку, і залишення місця аварії.
За перше порушення, як роз’яснила прес-офіцер обласної міліції Анна Олійник, законодавство передбачає від 765 до 850 гривень штрафу або позбавлення права керування транспортними засобами від шести місяців до року. А за друге – до 360 гривень штрафу, 40 годин громадських робіт чи до 15 діб арешту.
Як покарають мера Немирова і чи покарають взагалі – вирішувати суду. Нагадаємо, що Олександр Качур заявив, що не збивав 23 січня своїм автомобілем біля залізничного вокзалу Вінниці співробітника спецслужби.
Прокуратура Вінниці відмовилася порушувати кримінальну справу проти мера Немирова після проведеної дослідчої перевірки дорожньо-транспортної пригоди за його участю.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    Качури уроди
  • Anonymous

    Документи передали до Немирівського ДАІ, тамтешній суд навряд чи дасть меру 15 діб, але оштрафувати має по повній, щоб було показово, і не повадно іншим, а також щоб втихомирити страсті.

    Anonymous reply Anonymous

    теперь попадалово у него ,аж на 360 грн+ судовые издержки гривен 80...как жить дальше?
  • Anonymous

    Му-да- ки. Тільки за одне таке порушення любого з нас розули би по повній і позбавили руля мінімум на 2 роки. Срана апозиція, срана ДАІ.
  • Anonymous

    Сколько можно Эпицентр рекламировать?

    Anonymous reply Anonymous

    Это "Метро" )))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:29 Чоловік з Вінниччини вступив до армії рф та воював за окупантів 15:25 На чемпіонаті з футболу пролунав гімн під музичним супроводом сержанта 59-ї бригади play_circle_filled 14:18 Які переваги та недоліки в законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 13:11 Просять присвоїти звання Героя України Дмитру Буздугану Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 12:27 Через пожежі без дахів залишилися два будинки — в Морозівці та Петрику 11:23 Вінниця в Instagram. Кращі фото за 13 — 19 травня photo_camera 10:41 У Рибчинцях екологи виявили незаконну копанку 10:26 Вінниця прощається із полеглим воїном-добровольцем Олександром Михальнюком 09:34 Що горіло вчора на Шепеля? На місці працювали рятувальники 08:46 Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО: збивали ворожі шахеди 08:25 Сьогодні вітаємо Сергія та Матвія. Історія, заборони та прикмети 19 травня 07:42 Учасників спартакіади «Сильні, вільні і спортивні» запросили на безкоштовні тренування photo_camera 21:01 На Європейській площі перевіряли цукор, вакцинували, робили тест на ВІЛ photo_camera 20:07 Вода лише в чверті досліджених у Вінниці криниць відповідає санітарно-гігієнічним нормам 19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera 18:37 Важко зберігати спокій? Є проста техніка дихання для подолання стресу play_circle_filled 18:02 Оголосили підозру та взяли під варту розповсюджувача канабісу play_circle_filled photo_camera 17:25 «Бойові каски замість корони тримали над головами». Дружина поїхала до чоловіка вінчатися на фронт 16:37 Рятувальники отримали нову техніку та медикаменти від благодійників play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up