Міліціонера з Вінниці, якого зняли на відео п'яним, правоохоронці упізнали

Міліціонера з Вінниці, якого зняли на відео п'яним, правоохоронці упізнали
Читач Олександр Стаднюк закинув на сайт 20minut.ua відео з записом п’яного міліціонера при виконанні службових обов’язків.

Вінницькі правоохоронці кажуть, що колегу, який став головним героєм відео уже упізнали.
- Ми на такі повідомлення реагуємо дуже швидко. Інспекція з особового складу уже проводить службове розслідування стосовно цього випадку. За його результатами до нього будуть вжиті заходи дисциплінарного впливу, - каже керівник сектору зі зв’язків з громадськістю обласної міліції Анна Олійник.
Дисциплінарним покарання в залежності від ситуації може стати догана, сурова догана чи звільнення з правоохоронних органів.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (42)
  • Anonymous

    Зямик, можешь не писать кипятком - я сейчас не за винницких ментов взялся. в соседних областях тоже есть проблемы - не все же твоего кумира-Ноника пылесосить ;) звони если че, не забывай =*

    Anonymous reply Anonymous

    маме лучше скажите чтоб больше колбасу не воровала .. а то вы далеко , и ей опять протокол выпишут .".правдивый" вы наш

    Anonymous reply Anonymous

    а ты маму видел когда? что-то не похоже,чтобы она вообще колбасу ела!может только что свежий фреш по утрам та чашечку зеленого чая. если хочешь познакомиться с мамой , зямик, телефон найдешь через Антона.Она тебе расскажет про вред колбасных изделий.

    Anonymous reply Anonymous

    да да .. поєтому и решила стырить с магазина ... протокол от фоноря наверно за кражу составили )))
  • Anonymous

    Скорее всего обьявят энтого мусоренка в международный розыск и конечно же не найдут
  • Anonymous

    Итить твАю - узнали!!!!! А по приколу былобы если б неузнали! Ну типа " - ....не...ненаш , может заблудший какой иль вообще оборотень..."

    Anonymous reply Anonymous

    аахахах
  • Anonymous

    Пяні "властьімущі" за кермом, ряні менти зі зброєю, пяні лікарі зі скальпелем.... чудна країна. Куди котимось?

    Anonymous reply Anonymous

    на пику таких мусоров садить нада!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up