Міністр оборони готовий “подарувати” місту СКА, якщо те буде нормально ним управляти

Міністр оборони готовий “подарувати” місту СКА, якщо те буде нормально ним управляти
Спортивний комплекс СКА, що по Фрунзе, може перейти до комунальної власності міста. Перебуваючи у Вінниці Міністр оборони України Павло Лебедєв повідомив, що підпише відповідні документи, але при умові, що місто покаже себе як ефективний управлінець.

- Я сьогодні зайшов туди. На жаль приміщення знаходиться в плачевному стані, - каже міністр. -  Там є керівник та персонал, які підтримують всередині приміщення в робочому стані. Але зрозуміло, що існуючий сервіс залишає бажати кращого: в плані душу, гарячої води, тощо. СКА раніше обслуговувався військовим госпіталем. Пару років тому СКА перейшов в підпорядкування Повітряних сил, які за цей час навели там порядок. Але насправді питання, кому належить комплекс - не грає ролі. Питання в іншому - хто буде ефективним управлінцем. Мер Вінниці звернувся до мене з проханням передати СКА вінницькій громаді. І якщо міська влада дійсно  буде ефективно керувати - я підпишу ці документи. Міноборони СКА не потрібен. Там переважно займаються місцеві жителі. Так туди приходять військовослужбовці, але це можна прописати договором, передбачивши можливість для них відвідувати комплекс та години для таких відвідувань.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    Вже котрий рік говорять, що місту потрібен сучасний комплекс для ігрових видів спорту. В результаті піштукатурять СКА і скажуть що "пакращення" прийшло.
  • Anonymous

    Посмотрите на детский сад на Красноармейской, был при минобороны в жопе, а отдали городу, теперь - один из лучших
  • Anonymous

    Легше вже щось нове побудувати, ніж з такої гнилої халупи канахветку зробити.

    Anonymous reply Anonymous

    Ребята не отдавайте а то будет просто п де ц
  • Anonymous

    Якщо Гройсман сказав, то зробить!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up