На мітинг в підтримку Януковича у Вінниці позганяли бюджетників та студентів?

На мітинг в підтримку Януковича у Вінниці позганяли бюджетників та студентів?
Мітингуючих було близько однієї тисячі. Серед них люди з районів, студенти, члени "Молодих регіонів" та молодики характерної зовнішності

Перед початком мітингу заступник губернатора Григорій Дерун керував людьми, вказуючи хто, де та як має стояти і що робити.

Як тільки Віктор Янукович зайшов в будівлю облдержадміністрації, один з чоловіків сказав, що "цирк закінчений" та одразу попрямував геть.

Відео дня
> Журналіст "20 хвилин" вирішив поспілкуватися з мітингуючими та дізнатися, що саме привело їх на Соборну.

Були групи юнаків та дівчат, схожих на типових студентів. Проте, усі вони це заперечували та стверджували, що прийшли підтримати Януковича самостійно. Єдині хто зізнався що вони спудеї - це студенти філії податковоого університету, адже вони були в формі з відповідними шевронами. До речі, майбутні "податківці" заперечили, що прийшли на мітинг. За словами студентів, вони прийшли на презентацію книжок про Голокостю. Але їх чомусь не пустили в бібліотеку. Співпало.... 

Цікаво, що зранку один з журналістів "20 хвилин" почув розмову студентів Вінницького національного технічного університету, які говорили, що пар у них не буде і їм сказали йти на мітинг в підтримку Януковича під облдержадміністрацію.

Деякі з мітингуючих приїхали з районів. Журналісту вдалося поспілкуватися із представниками Хмільника та Гайсина.

Цікава реакція була в юнаків спортивної зовнішності. Вони повідомили, що приїхали з Донецька та підтримують свого "батька" Януковича. Налаштовані вони були агресивно і спілкуватися не хотіли, порадивши журналісту піти деінде.

Кілька жінок, років 40-50-ти, також  стверджували, що прийшли самостійно і в державних установах не працюють і взагалі безробітні. Згодом в однієї із них задзвонив телефон і вона комусь повідомила, що усім сказали стояти до 16.00 і нікуди не розходитися.

Жінка в окулярах, якій сказали стояти до 16.00

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (39)
  • Anonymous

    Я кожен день дитині показую зомбоящик з цірьом-бітюшкой і пріхлєбатєлями, благо вони там тусуються кожен день. І кажу, дивись, синку, хто у тебе кожен день конфєти у папи цупить.
  • Anonymous

    Кожен п'ятий в Вінниці голосував за Януковича.Якщо б люди знали про те що приіде президент прийшло б значно більше людей.

    Anonymous reply Anonymous

    не п.ятий, а п.яний
  • Anonymous

    Сто процентов подтверждаю что это ТАК!! Нас тоже так выводили!! Вот поэтому мы так хреново живём мы боимся потерять минимум, поэтому никогда не получим максимум!!
  • Anonymous

    Інформація щодо висловлювань студентів-податківців є недостовірною і неправдивою. Ніяких інтерв"ю журналісту "спудеї" не давали і не брали участі у мітингу, а були запрошені на презентацію книг про Голокост на Вінниччині у ВОУНБ ім. К.А. Тімірязєва, яка мала розпочатися о 14.00. Журналіст, який написав дану статтю, не маючи сенсаційних фактів, своїми провокаційними запитаннями нав"язав свою власну думку неповнолітнім дітям щодо негативного ставлення до нашого Президента.

    Anonymous reply Anonymous

    РАФИК не увинават!

    Anonymous reply Anonymous

    Как удачно все совпало и время и место.и тема!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Брєд. Цілий день журналісту дзвонили з податкової філії, погрожували проблемами, погрожували судом, хамили, кричали, наказували видалити фото і текст згадування, що студентам вінницької філії національного податкового університету не подобається "сонцесяйний". А воно і не дивно, так як заправляє в податковому унівєрі в Ірпіні Петя Мельник - відомий бидло регіонал.

    Anonymous reply Anonymous

    а что же наш храбрый журналист позорит имя газеты,публикуя непроверенные факты?Не уж то забыл,что РИА-только проверенные факты!!!А грязные высказывания-не признак профессионализма,а наоборот.

    Anonymous reply Anonymous

    Коли студенти Пєті Мельника кажуть що вони проти Януковича? То в кого перевіряти цей факт? Чи питати дозволу на публікацію в Мельника, Януковича чи в Податковому університеті? Поганий тролінг, люди то все одно знають справжній стан речей. А мама одного з цих студентів, які на фото також сказала "а покажіть мені, хто зараз за Януковича?".

    Anonymous reply Anonymous

    Думаю студенты Петю Мельника не знают вообще.

    Anonymous reply Anonymous

    Факт то ,что студенты шли в библиотеку! А вы то сами за Януковича?Почему же о себе не напишете?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:19 «Душа в місті Марії»: у Вінниці відкрили фотовиставку про материнську любов і втрату photo_camera 17:53 Рік братерства Вінниці з Карлсруе. Чим допомагає нам це місто і чим воно схоже з нашим? play_circle_filled photo_camera 17:05 Економія, комфорт, зв'язок: на Григоренка капітально ремонтують ліфт 16:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 10:21 «Шахрай у Вінниці: Як лікар-інтерн кинув місцевих на гроші?» 16:06 Що ви знаєте про вишиванки? Тест до свята від «20хвилин» 15:31 У Вінниці розробили «Дорожню карту Захисника» для допомоги ветеранам 14:19 Сьогодні — День вишиванки. Народний репортаж із соцмереж вінничан до свята play_circle_filled photo_camera 14:00 День відкритих дверей! Запрошуємо у Вінницькій національний технічний університет (Новини компаній) 13:21 «Взірець безмежної любові»: презентували книгу про Героя України Дмитра Майбороду 12:33 Він загинув, рятуючи побратимів: спогади героя з Вінниччини Віталія Шевчука 12:07 На Вінниччині за добу сталося дві пожежі: вогонь знищив будинок та гараж з майном 11:01 Вінницький хірург у прифронтовому госпіталі врятував життя воїна з тяжким пораненням photo_camera 11:00 Шукаєте де вигідно придбати будівельні матеріали? Добірка будівельних баз та магазинів (партнерський проєкт) 10:11 «Хлопці, якщо це станеться, поховайте мене біля Миколи». Донечка просить присвоїти татові Героя України 09:51 Де у Вінниці планово відключили світло та воду: перелік адрес 09:05 У Вінниці роздавали продуктові набори багатодітним сім'ям 09:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:21 Сьогодні вітаємо Аркадія та Федора. Історія, заборони та прикмети 16 травня 06:01 Погодинні відключення світла на Вінниччині: оприлюднили список черг на знеструмлення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up