На «KOVBASKOFF» в Луке-Мелешковской рабочий погиб в фаршемешалке

На «KOVBASKOFF» в Луке-Мелешковской рабочий погиб в фаршемешалке
На предприятии KOVBASKOFF под Винницей 20 декабря в 11.20 рабочий упал в фаршемешалку и погиб.

 - Рабочий получил травмы не совместимые с жизнью, - говорит начальник управления охраной труда и расследования несчастных случаев теруправления Госгорпромнадзора в Винницкой области Александр Волынец. – Пока по результатам несчастного случая проводится расследование.
Руководство KOVBASKOFFа пока происшествие никак не комментирует, но по имеющимся в редакции данным, в это время цеху находился посторонний человек.
У погибшего тридцатилетнего Евгения остались двое детей – шестилетняя дочь и полугодовалый сын.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (93)
  • Anonymous

    Ще не можу в це повірити, ми дуже сумуємо за ним! Земля тобі Женічка нехай буде пухом! Все життя будемо пам'ятати, любити, сумувати..... ....Хотілось би сказати за людей які пишуть нісенітницю, ви навіть не уявляєте і навіть не зрозумієте як поплатитесь за такі думки в вашій безмозгій голові, так от рекомендую щоб ви запам'ятали за що ж все таки ви колись дуже гірко постраждали................
  • Anonymous

    На фірмі “Ковбаскофф”це вже не перший випадок. Першого разу, у тому ж цеху, чоловіку відрізало руку. Але про це ніхто не розповсюджується. Як, власне, і про загибель Жені. Усі хто щось знає мовчать! За версією, яку повідомили рідним, його начебто вдарило струмом і відкинуло в м'ясорубку. Додам, в цеху є камери спостереження, та звісно про записи, ані пари з вуст! Окрім того, на думку медиків, Женю можна було врятувати, але їх викликали лише через дві години після трагедії, і не хтось з фірми, а вже міліція. По закону, фірма має, виплачувати дітям до повноліття гроші. Дай Бог, щоб у власників вистачило совісті це зробити! Женя, ми тебе любимо, пам'ятаємо, сумуємо!!!!!!!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    за перший випадок мені відомо,що чоловіку відірвало руку в цьому ж цеху,але фірма замовляла і оплачувала протез(+сама операція)і зараз він працює у них в охороні.Версія для рідних не така і відеозапис дивився Женькин тесть,що працює там же,так що рідні знають правду...На думку медиків це була якраз РАПТОВА СТЕРТЬ!!!(він навіть не мучався,як сказав судмедексперт)..Швидку визвали одразу ж,навіть рідні через вікно бачили ,що поїхала швидка,але вони думали що це за викликом,а міліція вже згодом під'їхала...

    Anonymous reply Anonymous

    Земля пухом єтому замечательному человеку!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    "По закону, фірма має, виплачувати" - погано закони знаете. не фірма сплачеє, а державний фонд, але фірма сплачує внески в цей фонд.
  • Anonymous

    РЕПУТАЦИЯ УПАЛА (
  • Anonymous

    а все починається з малого , тобто заголовка який був написаний так "На «KOVBASKOFF» в Луке-Мелешковской рабочий погиб в фаршемешалке" шановний автор ,якщо ви мало компитентний ,то спочатку розберіться , а потім подавайте інформацію.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up