Переможці «Народного бренду» вдячні читачам RIA

Переможці «Народного бренду» вдячні читачам RIA
Одинадцять тисяч шістсот сорок шість вінничан обрали 32 найкращих цьогорічних бренди нашого міста. Вперше в історії народного конкурсу від RIA тих, хто брав участь у голосуванні на сайті 20minut.ua, заохочували нетбуком. Власника цінного подарунку визначили гості церемонії нагородження у ресторані «Art-House» шляхом випадкової вибірки

 Лідерів «Народного бренду-2011» вітали з народним визнанням та перемогою у конкурсі у ресторані «Art-House» 22 грудня. Представники 32 найкращих компаній Вінниці отримали почесні дипломи та статуетками богині Ніки від Медіа Корпорації «RIA». Смачні страви та гостинну атмосферу свята забезпечив партнер проекту ресторан «Art-House». За гарний настрій та проведення церемонії нагородження відповідали справжні професіонали - агенція з організації свят «5 зірок». Моральну та фінансову підтримку «Народному бренду-2011» надали служба таксі «Вимпел» 555-777, мережа салонів взуття «4 сезони», супермаркет автозапчастин «Стоп-Транзит», мережа дитячих магазинів «Престиж KIDS», «Престиж Юніор».

- Ми не лише учасники, але й партнери «Народного бренду-2011». Тому в сто разів приємніше, що ми стали ще й переможцями конкурсу у номінації «Магазин взуття». Це дійсно народне визнання, яке стверджує, що ми не марно працюємо, - каже директор мережі салонів взуття «4 сезони» Ольга Сидорчук.
За цьогорічних переможців проголосували одинадцять тисяч шістсот сорок шість вінничан зі 137-тисячної аудиторії читачів газет RIA, «20 хвилин» та сайту http://vn.20minut.ua. Для багатьох лідерів перемога стала приємним сюрпризом.
- Нагорода – для нас приємна несподіванка. Ми не розраховували на перемогу, тому що основний ринок у нас в Києві. Тому вдвічі приємне таке визнання вінничан, - каже один з переможців керівник інтернет-порталу ambar.ua Максим Паламарчук.
Отримати нагороду за визнання найкращим фотографом Вінниці Зорія Файна прийшли його дружина та донька. Він неодноразово ставав переможцем «Народний бренду», але щороку переживає за результат та пильно спостерігає за ходом голосування.
- Для мого батька, який сьогодні отримує іншу нагороду у Києві, перемога у будь-якому конкурсі – це визнання того, що його роботу цінують та люблять. У нього дуже багато перемог, але він ніколи не почиває на лаврах, завжди наполегливо працює, - каже сімнадцятирічна донька фотографа Домініка Файн.
Представники найкращих брендів нашого міста чудово розуміють, що визнання клієнтів дорогого коштує. З їх боку необхідна щоденна наполеглива праця для людей та з людьми.
- Ми раді, що потрапили на «Народний бренду-2011». Це дуже приємний момент, до якого ми так довго йшли. Нашу фірму обрали кращою серед багатьох достойних фірм, що працюють у нашому місті. Дякуємо корпорації «RIA» за організацію, а читачам – за визнання. Усіх з наступаючим Новим роком, - каже представник фірми-продавця комп’ютерів та комплектуючих EuroMobile Марина Гвяздовська.

Відео дня
>

 

За традицією під час церемонії нагородження переможців "Народного бренду" відбувається святковий розіграш призів, які приносять з собою гості. Представники "Престиж Kids, Юніор", "Стоп-Транзиту", "Діадеми", "Атл", "Авіценни", "кафе "Мандрівник", "Володарки" та фотосутдії Зорія Файна прийшли того вечора не з порожніми руками. Тож більшість гостей залишали ресторан "Art-House" з приємними сюрпризами. Партенери акції - мережа дитячих магазинів "Престиж Kids, Юніор" та супермаркет автозапчастин "Стоп-транзит" також привітали кожного переможця своїми дисконтними картками, а агенція свят "5 зірок" - вишукано оформленими солодкими сувенірами. Родзинкою церемонії став смачнющий торт від цукерні "Яся".

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anonymous

    Меня особенно умиляет, когда гаврики прыгают по форумах и соц сетях и выпрашивают голоса за свою конторку) Это бомба...пришли наградили друг дружку и некоторые думают, что они реально кайфовые) Подобные конкурсы - к..я на постном масле)

    Anonymous reply Anonymous

    Проделки самоPRастов) Какой я злой седня...это что-то....нужно покачать пресс.
  • Anonymous

    Реклама в никуда! Бизнес Элита Подилля #2
  • Anonymous

    Самое веселое - занюханный пол в зале награждения, 50- летняя стриптизерша и ведущая с синим бантиком

    Anonymous reply Anonymous

    И шо Вы такой злой(-ая))) "50-летняя стриптизерша" - замечательная женщина, добрая и открытая...сам не общался, но слухи распространяются быстро. Притом талантливая. Она классная!) Пол не занюханный, а просто требующий обновления или уборки. Арт-хаус накопит и поменяет...дело ж наживное, йо майо!Фигня) Да и ведущая с синим бантиком, не пойму чем не устроила...приятная на вид женщина..а какое на ней платице...сейчас я понял, что Ты тетя, а не дядя, був бы дядя - знал бы як классно мацацця з дивчыною у такому платячку! Эх, Ты...

    Anonymous reply Anonymous

    Девушка на первом фото красивая)

    Anonymous reply Anonymous

    Только пожилая уже чуть-чуть

    Anonymous reply Anonymous

    Женщина со временем становится только лучше, если за ней правильно ухаживать и следовать всем правилам эксплуатации. Так шо ни нада.
  • Anonymous

    Какой бред. Народный бренд, это чиновники в тюрьме и бизнесмены на галерах...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік Від читача 15:53 Збір для мого тата на бронежилет 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина")
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up