Постріли директора „Гостевії” у сусіда стали карною справою

Постріли директора „Гостевії” у сусіда стали карною справою
Знайшовся молоток, із яким нібито нападав на директора „Гостевії” Олега Гладька його сусід Микола Школа. Останній каже – молоток підкинули якраз перед приїздом правоохоронців

Розбиратися у обставинах сварки між сусідами вулиці Анастасії Медвідь, яка дійшла до пострілів із травматичного пістолета, тепер буде слідче управління обласної міліції. Порушили кримінальну справу. Прокурор узяв хід досудового слідства на контроль.
- Громадянин Школа звернувся до органів внутрішніх справ із заявою про те, що йому безпричинно нанесено тілесні ушкодження у вигляді кульового поранення лівого плеча та задньої поверхні грудної клітини, - повідомила 23 березня прес-служба прокуратури області про порушення справи про хуліганство, вчинене із застосуванням зброї. – Зараз проводиться досудове слідство. Хід розслідування перебуває на контролі прокуратури Вінницької області.
Порушили справу якраз тоді, коли Миколу Школу виписали з лікарні, у п’яницю, 23 березня.
- Мені зняли шви, я став на облік у своїй поліклініці, ходжу на перев’язки, - каже він. – Температура постійно тримається 37 градусів. Плече болить більше, ніж спина. Що справу порушили, задоволений.
Нагадаємо, що поранення з пістолета сусіда Микола Школа отримав 14 березня під час сварки за сміття та недопалки на території його подвір’я. Сусід Олег Гладько не стерпів претензій, бо ніхто в його сім’ї не палить. Лаялися. Директор „Гостевії” розповів редакції, що Микола Школа намагався нагодувати його недопалком і потім кинувся на його машину з молотком.
За словами Олега Гладька, він дістав травматичний пістолет з-під сидіння машини і вистрілив, коли Микола Школа замахнувся на нього молотком. Тобто в цілях самозахисту. На пістолет у нього був дозвіл. Після факту зброю відібрали.
А за версією потерпілого, він до машини не підходив і сварився без молотка. Каже, тікав від сусіда до своїх дверей, а той доганяв з пістолетом. Одна гумова куля влучила у плече, друга - в спину, третя в його будинок. Зі слів пореного: третю кулю знайшли біля дверей його хати. Слід лишився приблизно на рівні голови - на висоті 180 сантиметрів.
- Пишете однобоко всі, що я напав, а він - потерпілий. Так, порушена кримінальна справа і буде розслідування. Більше мені нічого коментувати. Вже все розповів, як було, і не раз, - сказав Олег Гладько після порушення справи за фактом.
А Микола Школа розповів, що у суботу, 24 березня, вранці огляд місця події провели працівник міліції, і це вже не перший огляд за тиждень перевірки.
- Огляд був запланований на 10.00, а перед ним моя дружина знайшла молоток під нашими ворітьми, - каже Микола Школа. – Його підкинули, тому що він лежав на видному місці. Раніше не бачити його не могли. Тим більше, якраз напередодні проводилося генеральне прибирання двору.
Дружина Миколи Школи, як він розповів, знайшла молоток о 8.00 і не чіпала. Правоохоронці під час огляду склали акт вилучення предмету. Потерпілий так само наполягає, що молотка до рук не брав.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (54)
  • Anonymous

    Сoберeм для Вас пo интеpнет базy gaнныx Baшиx потенциальных kлиентов мeнеe чем зa сyтkи Mнoгo! Точно! Hедоpoгo! Узнайтe пogpобнеe пo телефoну +79I33936878
  • Anonymous

    Соберем для Вас по интернет клиентскую базу (Все контактные данные) ! Узнайте об этом по тел +79137936433 Skype: s....8 ICQ: 6288862 Для получения бесплатной демоверсии заполните форму на странице http://prodawez.blogspot.ru/
  • Anonymous

    Соберем для Вас по интернет клиентскую базу (Все контактные данные) ! Узнайте об этом по тел +79137936342 Skype: s....8 ICQ: 6288862 Email: [email protected] Демоверсия базы данных БЕСПЛАТНО!
  • Anonymous

    андрюлик 2+2+1 будет где-то 5 дорости до этого и увидем твое воспитание,а разговоры говорить все мы можем...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 13:43 Посадовця з Гнівані Віктора Гавришка триматимуть під вартою за розтрату державних коштів 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 11:23 У Вінницькій «Пироговці» провели унікальну кардіохірургічну операцію photo_camera 11:00 Вінничани роблять РЕБи для захисту від ворожих дронів. Підтримайте гривнею (прес-служба МБФ "Без кордонів") 10:22 Де у Вінниці 8 травня не буде світла, холодної та гарячої води. Адреси 09:53 У Вінниці оновили розклад руху автобусів маршруту №16 09:17 Нічна атака на Вінниччину: ворог влучив в об'єкт інфраструктури 09:04 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні в Україні День пам'яті та примирення. Історія, заборони та прикмети 8 травня 08:11 У Шаргороді стартувала Програма ФІФА з розвитку талантів 21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up