Проїзд Соборною заборонили взагалі!

Проїзд Соборною заборонили взагалі!
Проїзд по Соборній заборонили взагалі! Тепер "простим смортним" не можна їхати через Собору навіть з 20:00 до 07:00.

Проїзд по Соборній заборонили взагалі! Тепер "простим смортним" не можна їхати через Собору навіть з 20:00 до 07:00. Хто це пояснить і чим обумовлена зміна знаку, точніше зникнення таблички з часом, заборонявшим проїзд Соборною лише з 07:00 по 20:00? Надіюсь що це рішення обумовлено тяжкими погодними умовами, та водіями, які паркуючись паралізують рух. Буду вірити в те, що ці зміни тимчасові і скоро знову можна буде рухатися Соборною як і раніше. А на завершення, пораджу водіям звернути на це нововведення увагу, аби не стати "здобиччю" добросовісних блюстителів порядку, які напевно, уже дуже добре використовують нагоду оштрафувати когось за те, що він не помітив нововведення і поїхав... Поїхав на зустріч до них, з гордим виразом обличчя, на якому написано "вже вісім було, мені можна, чьо глазєєш?!" І тут, вони зупиняють, вказують на знак і далі більшість знає що буде. Тому дякую за увагу! Будьте уважні і обережні! З наступаючими святами!

Коментарі (37)
  • Anonymous

    Приємно відчути на собі заботу влади. Я підтримую, навіщо вінничанам центр міста, для нас є Київська , Тяжилів, частина барського шоссе. Соборна, Володарського, 1 Мая пробачте це для вдади, міліції, податкової, працівників суду. Влада іде на зустріч вінничанам наприклад лікарня по Козицького була зайва згоден треба знищити,зате розширили дорогу на Луку, а по вулиці Володарського я заборонив ходити навіть пішоходам там прокуратура працює. Площа Театральна, пропоную зробити платний вїзд там ж міліція працює..... , а театр, парк то дурне. Дивна річ проїзду заважають припарковані автомобілі, (це напевне вчителя 2 школи паркуються). Шанеовна обл рада - окрема подяка. Усі працівники підтримують мера і користуються державним транспортом, а джипи на тротуарі то це прибиральники з музичної школи. От і працівники Даї підходять до джипів, які заважають городянам і бояться слово сказати працівникам музичної школи, намагаються не образити працівників культури. Окреме дякую скажуть люди які прийдуть у центр святкувати наприклад новий рік, таксі зручність це дурне, для Вас Вова пропунує муніціпальний транспорт. Приємна річ відчути на собі заботу влади . Вдячний вінничанин

    Anonymous reply Anonymous

    ТЕПЕР ЗНОВУ ТІЛЬКИ ПРИВЕЛІГІРОВАНІ та МАХОРИ!!! Де ж наші обрані, де МЕР??????? ТАКЕ ВРАЖЕННЯ ЩО ЦЯ КРАЇНА ТІЛЬКИ ДЛЯ НИХ, починаючи з Соборної. БУЛО Б ЗРОЗУМІЛО ЯКБИ ТО ТАМ НІХТО НЕ МАЄ ПРАВА ЇЗДИТИ,,,,,окрім громадського транспорту та спеціалізованого.... А ТАК - СУЦІЛЬНА ДИСКРИМІНАЦІЯ!!!!!!! ОГОВ, МЕРЕ, ВІДГУКНИСЬ!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Ви подивіться хто їздить по Соборні????? Чи їх це стосується)))))
  • Anonymous

    Еще закрыть Свердлова и Первомайскую.
  • Anonymous

    кому це таке в голову пришло???? нормальна людина такого не придумає
  • Anonymous

    Что-то до боли знакомое. Знаки сняли и устроили "засаду" - такое же ноу-хау было на Закарпатье. Откуда говорите к нам Русын пожаловал?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:15 Похолодання вже близько: синоптики прогнозують зниження температури до +12°C 10:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:18 Більше десятка вулиць у Вінниці без води та світла. Адреси 09:52 Рецепт до Великодня: Мамина паска завжди найсмачніша, бо вона правильна photo_camera Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці play_circle_filled photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up