Син власника спортклубу був у комі після бійки під «Південним Бугом»

Син власника спортклубу був у комі після бійки під «Південним Бугом»
Юнак злетів зі сходів, отримав тяжкі травми. Міліція затримала підозрюваного. Він говорить, що не хотів такого, а штовхнув хлопця, бо той перед цим ударив його. Сказати інше друзі та батько травмованого Миколи не захотіли

Бійка була під «Південним Бугом» уночі, близько 3.30 першого квітня. Конфлікт виник на вході в приміщення між двома компаніями. У результаті опинився в лікарні син президента спортклубу «Нокаут».
На місце події викликали швидку. 20-річний Микола, син бізнесмена, отримав тяжкі травми. Він упав зі сходів, бо хтось штовхнув. Був у комі.
- Усе буде добре, - тільки й сказав сьогодні, 5 квітня, батько хлопця Сергій Капуста телефоном.
Більше будь-що розповідати про стан сина та подію, через яку він опинився в лікарні, бізнесмен відмовився. Чи його син досі у комі, теж не сказав. Але й не заперечив цієї інформації.
Постійні відвідувачі «Нокауту» теж не захотіли розповісти, що знають. Кажуть, знайомі були з сином власника, у курсі, що він у лікарні. Але утримуються переказувати навіть новини про стан хлопця.
А правоохоронці одразу ж порушили кримінальну справу за фактом отримання тяжких тілесних ушкоджень. З попередніх даних розслідування знаємо, що дві компанії зіткнулися біля входу на дискотеку в «Південному Бузі». Виник конфлікт. Один юнак вдарив іншого, а той у відповідь його штовхнув. Наслідок – 20-річний хлопець скотився високими сходами і забився.
Як розповіла прес-офіцер обласної міліції Анна Олійник, на наступний день після події затримали 19-річного юнака, який тепер підозрюваний. Він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.
- Затриманий говорить, що не хотів завдати тяжких травм потерпілому, - каже Анна Олійник. – Він сам і викликав, як каже, швидку на місце події. А вже швидка – викликала міліцію.
Через це встановлювали обставини подій працівники міліції зі свідчень очевидців та учасників конфлікту, опитаних згодом. Всіх встановили, знайшли і взяли пояснення. Таким чином з’ясували, хто саме винен у падінні потерпілого.
Цей хлопець не заперечує інцидент і свою причетність до наслідків. Але наполягає: так вийшло з необережності. Каже - не хотів.
- За фактом порушили кримінальну справу за частиною першою статті 121 - умисне тяжке тілесне ушкодження, - каже Анна Олійник. - Детальні обставини події і чи справді з необережності, як каже підозрюваний, так сталося, з’ясують у ході розслідування.
Охоронець «Південного Бугу», що працює у денну зміну, розповів, що чув від свого колеги про це мало. Мовляв, потерпілий юнак тільки-но ішов до клубу. Не встиг навіть зайти всередину. Все сталося на підйомі з п’ятьма сходинками.

У мережі „ВКонтакте” знайшли тільки одного вінничанина Миколу Капусту з таким роком народження, як у даних міліції. І на його сторінці значиться, що хлопець заходив на сайт з мобільного в понеділок, 2 квітня.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (93)
  • Anonymous

    Я в шоке какой дикий народ. Коля земля тебе пухом.
  • Anonymous

    нет, а почему в статье не сказано,что его еще предварительно отметелили, а потом скинулисо ступенек. Недаром показали на фотке эти 5 ступенек! что можно было с них насмерть упасть?....не, здесь что-то не то!!!!наверное, в городе идет какой-то передел! и Капуста - отец попал под раздачу, а малый (царство ему небесное!) это только прицел!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    на счёт отметелили и ступенек - да. а по поводу "прицела" - ты олень?

    Anonymous reply Anonymous

    кстати да!возможно кто-то позарился на отцовский бизнес...и хотел себе прикарманить часть пирога.....а отец Николая отказался делиться,потому-что заработано всё тяжёлым трудом....тако вот это мог быть такой ход воздействия.....просто хотели припугнуть,но вот как получилось......переборщили..... сейчас в стране твориться беспредел....и подобие 90-х на подходе......так-что данная ситуация может быть этим тревожным звоночком,который говорит о том,что сейчас будут отбирать у людей всё,что возможно(бизнес).....
  • Anonymous

    Вечная память,Коля!!Родителям огромнейшие соболезнования....нет слов......

    Anonymous reply Anonymous

    Земля тебе пухом...

    Anonymous reply Anonymous

    И тебе
  • Anonymous

    .....вечная память.....тебе Коленька! Прошу, промолви пару слов, А ты в спокойствии молчишь, Прошу вернись из мира снов. Я умоляю, пробудись! Скажи, куда ушел ты рано? Ответь же, что произошло? Да было время, вдруг ушло, Оно ведь так непостоянно. Угас огонь горящей свечи, Не дав исправить ничего Забрав тебя от нас навечно, Украв тебя, и никого. Из нас ты больше не увидишь, И руку не пожмешь друзьям. И не расскажешь о проблемах Не будешь радоваться ты. Да, под вердикт большой системы Неумолима жизни схема, И вот несут тебе цветы Те, с кем дружил когда - то ты. О, злое жизни проведенье Тебя забрало, к сновиденьям. Ты помнишь о своих друзьях, Но к ним приходишь лишь во снах. Они тебя не позабудут Тебя ведь позабыть нельзя И в памяти навеки будет - Улыбка добрая твоя!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Так много хотелось сказать, а уже нет тебя. (

    Anonymous reply Anonymous

    Родителям соболезнования..а парню Вечная Память..!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up