Три машини зіткнулись під Немировом. Четверо людей загинуло, серед них - двоє дітей. Шестеро у лікарні (Оновлено)

Три машини зіткнулись під Немировом. Четверо людей загинуло, серед них - двоє дітей. Шестеро у лікарні (Оновлено)
У ДТП під Немировом загинуло троє людей, серед них - маленький хлопчик. Ще одна дитина померла у лікарні, четверо дітей та двоє дорослих знаходяться у лікарні з травмами.

Аварія трапилась, 3 липня о 4 годині ранку у Немирівському районі біля села Озеро, на автодорозі «Стрій-Тернопіль–Кіровоград-Знам’янка».

- Аварія відбулась за участю трьох автомобілів: «ВАЗ-2115», «Мерседес» та «Форд-Фокус», - каже начальник відділу профілактики обласної Державтоінспекції Володимир Мотичко. – В результаті автопригоди три людини загинуло на місці. При цьому «ВАЗ» злетів у кювет та загорівся.

Як повідомляють у Державтоінспекції, в автомобілі «ВАЗ-2115» їхала родина з міста Тернопіль на відпочинок. Їх машину ударом викинуло з дороги на узбіччя – жінка та її син трьох років вилетіли з салону та загинули на місці від травм. У кюветі «ВАЗ» вдарився у дерево, автомобіль зайнявся. Чоловік, що сидів за кермом згорів. А 12-річного хлопчика з палаючої машини встиг витягти водій «Форда».
П’ятеро пасажирів «Мерседесу» - усі мешканці Вінницької області знаходяться у лікарні. Серед них троє дітей від трьох до дванадцяти років. У автомобілі «Форд» їхали мешканці міста Хмельницького. Там також постраждала трирічна дитина.

Відео дня
>Під час надання першої допомоги помер восьмирічний хлопчик, мешканець села Широка Гребля Калинівського району, що знаходився у «Мерседесі».

- Хлопчик під час надання допомоги помер, - каже головний лікар Немирівської центральної районної лікарні Олександр Конотоп. – Ще одна жінка перенесла операцію і знаходиться у нейрохірургічному відділенні. Інші пацієнти, з яких більшість діти, знаходяться у стабільному стані з різними травмами.
 

Причини, з яких трапилась аварія ще не з’ясовані. Наразі ведеться слідство.



 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (66)
  • Anonymous

    ВИНУВАТЦЯ або НЕвинуватця у цій ДТП визначить тільки суд, а не прокуратура, та тим більше не ВИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А стосовно водія "Мерсу", то він став "винен" лише тому, що залишився у живих, от така от логіка наших мусорів і прокурорів... На їхню думку, лише якщоб і він розбився як та родина тернопільських, або помер у лікарні як та бідолашна дитина з його бусу, тільки тоді б був чистим... Треба ж когось звинуватити і посадити

    Anonymous reply Anonymous

    Самий чесний, справедливий, принциповий, непідкупний український суд.Одне точно, що з тернопільских вже ніхто не заплатить. Хай спочивають з Богом. А найбільше напевно знає шофер Форда і він теж залишився живий , але з Вашої логікивін не став "винен".
  • Anonymous

    Ось так! Водій ВАЗа, водій ВАЗа... Це українська натура така... Народ!!! Для чого ви говорите, коли ще толком нічого не знаєте??? Вам було б приємно, коли проти вас так чинили, або ви були б на місці того хлопчика, який залишився живим з 15-ки? думаю що ні... Так навіщо плітки розпускати? Задумайтесь над своїми вчинками. Адже на місці Віталіка міг бути кожен із вас. Родині загиблих щирі співчуття.
  • Anonymous

    Вже встановили винуватця, на цьому сайті все є: http://www.vin.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_c=view&_t=rec&id=108400
  • Anonymous

    Все арештували водія Мерса, Проводиться слідство, а могли, як завжди списати на загиблих. Нам лишається тільки молитися за померлих і щоб Степанко скоріше видужав і по-чоловічому пережив це горе

    Anonymous reply Anonymous

    Ще не арештували, не радійте зарані. А винен скоріш за все загиблий. Але наразі не вийде так вам легко на іншого спихнути.

    Anonymous reply Anonymous

    в цій ситуації, повірте, ніхто не радіє

    Anonymous reply Anonymous

    Прокуратурою Вінницької області контролюється хід досудового слідства у кримінальній справі за фактом дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 03.07.2012 біля с. Озеро Немирівського району. На даний момент установлено, що водій автомобіля "Мерседес Віто" не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілями "ВАЗ–21150" й "Форд Фокус". У результаті аварії четверо людей загинули, а інших госпіталізовано до лікарні. Відносно водія автомобіля "Мерседес Віто" СУ УМВС України у Вінницькій області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили загибель кількох осіб). Його затримано в порядку ст. 115 КПК України. По справі створено слідчо-оперативну групу, проводяться допити свідків, ряд судових експертиз, виконуються інші слідчі дії, спрямовані на повне, всебічне та об'єктивне дослідження обставин злочину.

    Anonymous reply Anonymous

    віталік неміг на обгін піти він розсудливий був .Хай земля вам буде пухом я буду молитись віталік за вас .сумую дуже неможу передати . я не вірю
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:04 У місті-побратимі Вінниці Карлсруе створять мурал-вишиванку 20:52 Футзалісти з Хмільника виграли обласні змагання «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» 20:50 Цій традиції дев'ять років: судді подарували сорочки-обереги немовлятам, які народилися у Вінниці photo_camera 20:45 У Вінниці співали пісні і читали вірші про вишиванку Від читача 10:21 «Шахрай у Вінниці: Як лікар-інтерн кинув місцевих на гроші?» 20:32 З пораненням тримав рубіж та рятував побратимів: відзначили воїна з Козятинщини 20:05 У Вінниці діти з поліцейськими виготовили український оберіг photo_camera 19:01 Перша вишиванка — у пологовому. Новонародженій калинівчанці медики подарували сорочку 18:45 На день — у маленькі Карпати. На фестивалі у селі Стіна покажуть те, що шукали пів року 18:43 «Вимикатимуть і влітку, і восени»: які графіки відключення світла існують і які з них вже діють у Вінниці 18:40 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт) 18:19 «Душа в місті Марії»: у Вінниці відкрили фотовиставку про материнську любов і втрату photo_camera 17:53 Рік братерства Вінниці з Карлсруе. Чим допомагає нам це місто і чим воно схоже з нашим? play_circle_filled photo_camera 17:05 Економія, комфорт, зв'язок: на Григоренка капітально ремонтують ліфт 16:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 16:06 Що ви знаєте про вишиванки? Тест до свята від «20хвилин» 15:31 У Вінниці розробили «Дорожню карту Захисника» для допомоги ветеранам 14:19 Сьогодні — День вишиванки. Народний репортаж із соцмереж вінничан до свята play_circle_filled photo_camera 14:00 День відкритих дверей! Запрошуємо у Вінницькій національний технічний університет (Новини компаній) 13:21 «Взірець безмежної любові»: презентували книгу про Героя України Дмитра Майбороду
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up