У Вінниці буде святковий концерт, задля ремонту у лікарні

У Вінниці буде святковий концерт, задля ремонту у лікарні
Святковий концерт з благодійною метою відбудеться у Центральному парку 21 липня, на площі Водограй біля фонтану

- Усе розпочнеться о 12.00. На сцені біля фонтану продовж трьох годин будуть виступати відомі вінницькі артисти, а біля сцени буде стояти скринька для благодійних внесків, які підуть на ремонт п'ятої палати, що розташована на четвертому поверсі Центру матері та дитини, - розповідає одна з організаторів свята Валентина Дячук, голова благодійного об'єднання «Право на майбутнє».
- В цій палаті, яка розподілена на два бокси, знаходяться дітки-відмовники, умови там бажають кращого, тож завдяки підтримці вінничан, що прийдуть на концерт, ми хочемо зібрати кошти на ремонт.
Концертну програму організатори обіцяють насичену та різноманітну, а ведучим благодійного концерту буде Mc. Sun Санич (Олександр Пасєчник).
Для усіх гостей свята на сцені виступить співачка Віолетта Кулаковська, лауреат всеукраїнських конкурсів і фестивалів.
Юні вокалістки Світлана Сокира та Дар'я Котлярець, вихованці вокальної студії «Зоряна мрія», міського палацу мистецтв «Зоря».
Окрім цього цікавий номер покаже семирічна художня гімнастка Аня Рибаченко, Діана Подолянчук подарує вінничанам східний танець.
Неповторним вокалом здивує співачка Анастасія Гудзєвич, студентка Київського інституту музики імені Глієра, переможець всеукраїнських та міжнародних конкурсів, володар Гран-прі у Болгарії.
- Це ще далеко не всі учасники концерту, - розповідає Валентина Дячук. - Кілька номерів представить креативне агентство «Космос», представники арт-студії, будуть за бажанням розмальовувати гостей свята, та цілком можливо заспіває «Очеретяний кіт».
Організатори Валентина Дячук та Сергій Кудлаєнко, хотіли запросити зірку телепроекту «Голос країни» Олександра Онофрійчука, але в нього на двадцяті числа концерти, а взагалі-то він із задоволенням.
- Приємно, що усі учасники зголосилися взяти участь у концерті безкоштовно, а також надали апаратуру, - говорить Валентина. - Ми витратили кошти лише на флаєри, значки, брелоки з логотипами «Право на майбутнє», які будуть продаватися на святі, а всі виручені кошти підуть у благодійну скриньку.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Думаю буде дуже цыкаво та гарно, так що- приходьте!)

    Anonymous reply Anonymous

    *і ) п.с. Допоможемо діточкам!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up