У Вінниці вшанували пам'ять воїнів-афганців: марш по Соборній супроводжував БТР

У Вінниці вшанували пам'ять воїнів-афганців: марш по Соборній супроводжував БТР
Сьогодні, 15 лютого, у день річниці виведення радянських військ з Афганістану, вінничани влаштували пішу ходу центральною вулицею міста. Люди несли квіти до пам'ятника Воїнам-інтернаціоналістам.

На вулиці Соборній з самого ранку з радіо звучать відомі пісні про війну, відвагу, друзів, братерство. І дорослі, і малі йдуть з квітами: хто в бік парку до пам'ятника, а хто у сквер Козицького, звідки і почався марш. Колону супроводжував БТР, за яким військові несли портрети загиблих воїнів.

У бойових діях в Афганістані брали участь 160 тисяч українців. Більше трьох тисяч з них - вінничани. Тут, на Вінниччині, своїх героїв так і не дочекалися 168 сімей.

 Читайте також:

Відео дня
>За що гинули українці в Афганістані

 


 




 


 


 


 


 


 


 


 


 






















 


 



Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (25)
  • Anonymous

    Вшанували, добре, що не забули..., до кінця. А от виконавець під час ходи на відео - зайвий! Ситуація двояка, але ж Ви панове погинувшим хлопцям і вбитому населенню Афганістану цього не поясните, нікому.
  • Anonymous

    человеческая жизнь -это самое дорогое и жертвовать ею надо ради близких людей.а кто спрашивал и тех парней и их матерей.страшное время когда тебя просто пускали в расход...............и это никогда нельзя забыть и никому нельзя забыть........здоровья вам и долгих лет жизни
  • Anonymous

    Вечная память тем кто не вернулся с той бессмысленной войны!! А такой БТР с полукилометра с крупнокалиберного пробивается на раз, самая бесполезная машина на войне!!
  • Anonymous

    спите спокойно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up