У Вінниці на честь Дня захисника Вітчизни пірнали в ополонку

У Вінниці на честь Дня захисника Вітчизни пірнали в ополонку
Аби продемонструвати міць та загартованість сильної половини людства вінницька громадська організація «Славіс» влаштувала заплив моржів, вже традиційно, до Дня захисника Вітчизни.

Організатори запросили усіх бажаючих на пляж «Хімік». Для них ополонку в кризі взялися прорубувати рятувальники, проте з великою площею не впоралися – не було необхідних інструментів. Тому зробили невеличкий люк, де можна впірнути. Товща льоду – 40 сантиметрів, так просто не розріжеш.
- Умови не дуже гарні, холодно, вітер, немає де заховатися, щоб переодягнутися. Тому ми так – по-швидкому. А ще робочий день – усі приходять, як кому зручно. Планувалося зібрати до 25 людей. Поки що прийшли лише дев’ять – можливо вони пізніше підійдуть.
Прийшли, скоренько роздяглися та влізли у воду – ось і весь заплив. Щоправда, самим учасникам навіть такий процес приніс багато задоволення.
- Ми повинні бути міцні, - каже учасник занурення Андрій Ковалев. – Козацькому роду - нема переводу. Ми повинні бути здоровими. У мене дитина з трьох місяців в ополонці купається. Це духовне та емоційне очищення. Якщо мої знайомі збираються десь купатися – я тільки за.
Дисципліну під час купання підтримували рятувальники, вони будуть контролювати порядок і на наступне моржування. Воно планується на Восьме березня на Вишенському озері.

Відео дня
>

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Молодці хлопці що не забувають про ветеранів та День захисника Вітчизни ! Питання до мера Гройсмана: Володимир Борисович , а куди подівалась з пляжу "Хімік" будка-роздягальня? Вона ж потрібна не тільки для моржей, але й для спортсменів котрі там тренуються і проводять змагання!
  • Anonymous

    Вообще-то, чтоб от этого какой-то толк был, моржевать нужно регулярно. А раз в год под очередной праздник понты поколотить а потом пафосно мурчать за "духовне та емоційне очищення" - смешно, по меньшей мере.
  • Anonymous

    А почему такая маленькачя ополонкаґ7 Нетиу сил раздолбить? Лбі такие на фотках а сил нету? Лентяи значит

    Anonymous reply Anonymous

    Мордастенький такой "козак" - это не тот самый оппозиционный маршрутчик Ковалев? (пардоньте, может ошибаюсь). Молодца - наш пострел везде поспел: сегодня по ходу город по-новому поехал, а он забил на все и пошел с уважаемыми людьми в ополонку сигать. Ну-да ну-да, теперь он официяльный безработный. Сиротинушка-горемыка! Хотя об чем это я - крест на пузе нехилый такой висит, это тебе не на зарплату в полторы штуки гриваков жить...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up