У Львові чиновники вибачилися перед пасажирами за провал транспортної революції

У Львові чиновники вибачилися перед пасажирами за провал транспортної революції
Чи зроблять у Вінниці висновки з провалу транспортної революції у Львові, дізнаємося уже найближчим часом.

- Львів нагадує розбурханий вулкан. Місто охопила хвиля злоби і ненависті. На зупинках пасажири, на чому світ стоїть, криють останніми словами владу і вимагають покарати того, хто перетворив транспортну систему на хаос, - так розповідають про провал транспортної революції у місті Лева.
У зв’язку з безсиллям міської влади що-небудь змінити, у ситуацію втрутився керівник області. Він зажадав від міських чиновників і науковців Львівської політехніки, які розробляли нову схему маршрутів, вибачитися перед пасажирами за наслідки непродуманої реформи.
- Наш міський голова настільки зганьбив себе цією реформою, що на його політичній кар’єрі можна ставити жирний хрест, – кажуть львів’яни.
Нагадаємо, з першого січня у Львові запрацювала нова маршрутна мережа. До її розробки залучили навіть іноземців – фахівців французької компанії «Луїс Бергер». Разом з ними мудрували над новими маршрутами науковці Національного університету Львівська політехніка. На папері у реформаторів все виглядало найкращим чином, а на ділі лопнуло, як мильна булька. Чому?
Бо у Львові зробили те саме, що мають намір зробити у Вінниці – зменшили кількість маршруток і самих маршрутів. Сподівалися, що їх без проблем замінять муніципальні автобуси. У Львові так само, як і в нас, звинувачують водіїв маршруток у хамстві, у неповазі до пасажирів.

Помилки реформи у Львові:
- недостатня кількість великогабаритних автобусів, які мали замінити маршрутки
- не запрацювала система навігації, яка б дала можливість контролювати кількість транспорту
- недотримання графіків руху
- відсутність системи коригування маршрутів
- погані дороги
Міський голова Львова захищається головним аргументом: «Транспортну схему розробила одна з найкращих компаній світу «Луїс Бергер».Вона забрала монополію дрібних приватних перевізників на користь муніципального транспорту і… громадян (?!).
Один з депутатів під час обговорення проблеми сказав міському голові таке: «Андрію Івановичу, можливо, ви й хороша людина, але ви не на своєму місці, бо не поважаєте львів’ян. Ви знаєте, яка поговірка народилася у місті: «Дякую Садовому, що пішки йду додому».
До запровадження нової схеми руху транспорту у Львові не було проблем з перевезенням пасажирів. Так само, до речі, як і у Вінниці.

Висновок: краще вчитися на чужих помилках, або, як кажуть люди, спочатку сім разів відміряти і тільки тоді відрізати. Хочеться вірити, що у нашому місті влада детально вивчить і візьме до уваги помилки львів’ян, перш ніж починати свою транспортну революцію.
 

Відео дня
Коментарі (39)
  • Anonymous

    Ставим ставки будут ли извиняться наши власти после транспортной реформы?)). Думаю НЕТ, ещё и скажут что в неудаче "Нэсвидоми" люди виноваты. Как то странно мы к Европе приближаемся, лучше бы первый шаг к Европе сделали перевели зарплату из ГРН. в ЕВРО))). Вот тут мы бы похлопали)). Думаю лучший вариант заманить людей в общественный транспорт это что б мэр купил себе личный трамвай швейцарский 60 летний и на нем ездил на работу вот тогда все бы вняли его словам))
  • Anonymous

    Нормальнi у нас трамваi! Що вам не подобаеться...

    Anonymous reply Anonymous

    не подобається, що вони, наприклад, по старому мітсу не їздять!!!!
  • Anonymous

    А наші: всрамся, но не здамся....
  • Anonymous

    Очень ПРАВИЛЬНО!!!! Сначали обновите транспорт долбюаный а потом делайте реформы Инпче зачем рушить то что неплохо работает?!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:04 Може бути гучно: жителів Вінницького та Жмеринського районів попереджають про роботи на родовищі 20:21 Жителя Хмільницького району засудили до 12-ти років тюрми за вбивство знайомої play_circle_filled photo_camera 19:43 На місці колишного лялькового театру роблять ремонт. Що тут буде і куди поділи декоративне панно? play_circle_filled photo_camera 19:14 Суд залишив під вартою підозрювану в держзраді Віолетту, яка «зливала» розвідувальні дані Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 18:38 Горіли офіси. Кадри з ліквідації пожежі на вулиці Зодчих у Вінниці play_circle_filled photo_camera 18:36 Надзвичайники врятували жінку з палаючого будинку у Жмеринці photo_camera 18:11 «Хочете квітів?» Дружина загиблого воїна з Кирнасівки розповіла про вандалізм на могилі чоловіка play_circle_filled photo_camera 17:21 П'яний вінничанин протаранив автівки та намагався втекти від патрульних 17:14 За два роки вінницькі бібліотеки списали майже два мільйони книг російською. Це більше ніж в інших містах 16:25 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:22 У річках України завершився нерест, але рибалки мають дотримуватися норм вилову риби 15:14 Курс «Управління БПЛА»: як у Вінниці навчають збирати FPV-дрони та керувати ними photo_camera 15:06 У Вінниці перекинулась пожежна машина, яка мчала на ліквідацію пожежі на Поділлі play_circle_filled photo_camera 15:00 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 14:21 Сирський вручив нагороду «Золотий хрест» військовослужбовцю Петру Большуку з Гайсинщини photo_camera 14:04 До 350 гривень за квиток: Скільки коштує доїхати з Вінниці до міст області 13:27 Під час пожежі у Хмільнику загинула жінка 12:19 Раніше судимий чоловік пограбував пенсіонерку у Вінницькому районі та втік до Києва photo_camera 12:05 Секрети найкращих дитячих стоматологів Вінниці клініки "ПАВЛІН"(Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up