У вінничан не було тепла, бо "влізли" в лічильник

У вінничан не було тепла, бо "влізли" в лічильник
Мешканці деяких будинків хочуть зекономити на сплаті за спожите тепло та самі регулюють подачу тепла через лічильник. Така ініціатива старших по будинках призводить до того, що до віддалених частин багатоповерхівок тепло не доходить.

З початку опалювального сезону майже 300 дзвінків від вінничан зі скаргами на відсутність тепла прийняли працівники відділу «Цілодобова варта» у міськраді. Причина холоду в квартирах - регулювання лічильником.
У Вінниці близько 70% багатоповерхівок забезпечені тепловими лічильниками. У 10% з них параметри з теплопостачання регулюють старші по будинках.
- Через те, що мешканці багатоповерхівок з тепловими лічильниками хочуть зекономити, старші по будинках встановлюють занижені параметри на них, внаслідок чого кінцеві стояки недоотримують тепло, – розповідає начальник відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук. – В таких випадках ми дзвонимо у ЖЕК, до якого територіально підпорядкований будинок, і працівники житлово-експлуатаційних контор встановлюють параметри згідно нормативів.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    Просто ви кретини за 20-30 років життя не умудрилися переваритись на подачу, а лиш плачете, як вам холодно! У більшості іще стоять на коридорі двері зроблені з гівна і дзвоників у квартиру немає, лічильників не мають. Про що може йти мова, як тут проживає кретин на кретині. Ви по приїжджали з сіл і ніфіга не готові до урбанізації. І це ще не весь список

    Anonymous reply Anonymous

    Еще о балконах забыл, и треснутых унитазах.

    Anonymous reply Anonymous

    Валосся у тебя есть звонок?

    Anonymous reply Anonymous

    в нього клямки немає
  • Anonymous

    Подтверждаю. Есть такие уроды, которые крутят влево-вправо,в хате холодина, а оплачивать приходится по полному тарифу. Поймаю крутильщика в подавале-руки поломаю!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Лучше открути ему яйца , хороший ты мой.
  • Anonymous

    Пройдите по квартирам, кто-то себе пару секций докрутил, кто-то теплые полы завел. Воруют друг у друга.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up