У прийдешній четвер не відправляйте дітей в школу

 У прийдешній четвер не відправляйте дітей в школу
Школярі у цьому році йдуть на канікули на чотири дні раніше звичайного. Відпочинок розпочнеться вже цього четверга, 25 жовтня.

Цьогорічні осінні канікули триватимуть тиждень. Розпочнуться вони 25 жовтня, а до навчання школярі повернуться 1 листопада. Канікули розпочнуться на чотири дні раніше, ніж було заплановано, через парламентські вибори. Майже третина вінницьких дільниць розташовано саме у приміщеннях шкіл, а вчителі, завучі і директори шкіл входять до складу більшості дільничних комісій. Щоб підготувати виборчі дільниці до парламентських виборів, які відбудуться 28 жовтня, Міністерство освіти та науки прийняло рішення відпустити дітей на відпочинок раніше.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    О, Боги. Неделя школоты в интернете((((
  • Anonymous

    дауны пыйдешний ето по украински.
  • Anonymous

    "прийдешній четвер". афтар жжет напалмом.

    Anonymous reply Anonymous

    учитывая, что по-русски это звучит как ГРЯДУЩИЙ, вообще жесть
  • Anonymous

    Я часто задумываюсь, за что журналистам этих новостей дают зарплату? Нулевая новость, ниже любого уроувня.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:46 «Ви ж не привезете нам з Вінниці дітей» Чому закрили дитсадок у Гонтівці і який вихід із ситуації 14:23 В Агрономічному затримали двох хмельничан, які збували психотропи photo_camera 13:33 Скільки заробляє керівництво вінницької Нацполіції? Огляд декларацій за 2023 рік 13:04 Молодший лейтенант з Вінниччини отримав грошовий сертифікат від Головкома ЗСУ Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 13:00 До 70% знижки з карткою Mastercard для нових користувачів онлайн-сервісу Uklon у Вінниці (Новини компаній) 12:17 Водій BMW в'їхав у дерево на вулиці Пирогова у Вінниці, є постраждалі play_circle_filled 11:30 Дослідження, яким довіряють: яку медичну лабораторію обрати у Вінниці? (Новини компаній) 11:21 З криниці на Вінниччині рятувальники дістали тіло жінки 10:30 Для військових на реабілітації у Вінниці влаштували спартакіаду. РЕПОРТАЖ photo_camera 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 20 травня відключатимуть послуги 09:30 День відкритих дверей у Вінницькому національному технічному університеті. Запрошуємо! (Новини компаній) 09:21 Захисники українського неба знищили всі 29 дронів, якими ворог атакував країну 08:51 В останню путь вінничани проводжатимуть Дениса Слободянюка на псевдо «Еколог» 08:20 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 08:17 В Україні відзначають День банківських працівників. Історія, заборони та прикмети 20 травня 21:41 У благодійному матчі профі з «Чайки» подужали аматорів з «Універ-Динамо» 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 13 по 20 травня, які ви могли пропустити 20:11 Ювілей Барської організації незрячих відзначили змаганнями з інтелектуальних ігор 20:11 Олександр Князь отримав грошовий сертифікат від Головнокомандувача ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up