Щоб не побити свої джипи на жахливій дорозі, Янукович відправив їх до Вінниці потягом

Щоб не побити свої джипи на жахливій дорозі, Янукович відправив їх до Вінниці потягом
Вчора, 15 квітня, два автомобілі Toyota Land Cruiser 200 з кортежу президента Віктора Януковича прибули до Вінниці у вагоні, минувши таким чином розбиту дорогу Житомир-Бердичів. Про це пише головред "Кореспондента" Віталій Сич на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні на нафтобазу в м.Вінниця прибув звичайний непримітний пасажирський вагон, його дизель притягнув. Звідти виїхали два Toyota Land Cruiser 200, один з мигалками, один без, і поїхали собі по Вінниці. Таким чином свита президента, яка готує завтрашній візит, уникла поїздки по жахливій убитій дорозі Житомир-Бердичів », - написав журналіст.

При цьому він нагадав, що 40 км по цій дорозі можна їхати тільки на першій передачі через безперервні вибоїни і поцікавився, чи повезуть Віктора Януковича у Вінницю спецвагоном як Кім Ір Сена, чи протруситься все-таки людина по бердичівському "автобану"?

Нагадаємо, сьогодні, 16 квітня, Президент перебуватиме з робочим візитом у Вінницькій області. Він відвідає завод паливних пеллет в смт. Турбів Липовецького району. Потім - Вінницький обласний онкодиспансер. Також у планах візиту - новий дитячий садок в мікрорайоні Поділля.

Відео дня
> І на завершення візиту президент дасть прес-конференцію та проведе нараду з активом в приміщенні Вінницької облдержадміністрації.

 

Останній раз  Янукович був у Вінниці два роки тому. Тоді він мав ознайомитися з роботою агропереробного підприємства та життям мешканців райцентру області. Але відвідав тільки Вінницю.

Читайте також:
ПЕТРОВИЧ: К нам приедет, к нам приедет...

Комунальники прибирають Вінницю після зими та готуються до приїзду Януковича

У Вінниці 16 квітня через приїзд Януковича вулиці перекриють на півгодини

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (24)
  • Anonymous

    Вы все тут такие умные собрались, куда там. Сами бы что-то лучше сделали, а не писали всякую х...ню
  • Anonymous

    Кстати статейка лживая, таки по трассе ехал преик наш))

    Anonymous reply Anonymous

    презик))) точно что презик))
  • Anonymous

    "... прибув звичайний непримітний пасажирський вагон, його дизель притягнув. Звідти виїхали два Toyota Land Cruiser 200 ..." Авта їхали в купе чи СВ?

    Anonymous reply Anonymous

    Перед тем как написать в духе "первонах", могли б хоть в интернете поискать чуть. У нашего царя в распоряжении есть вагон, с виду обычный, но бронированный, с парой купе, кухней, отделом для персонала, и гаражом на 2 авто.

    Anonymous reply Anonymous

    люкс, звичайно жеж, ілітні авта в ілітних пасажирський вагонах хундай

    Anonymous reply Anonymous

    Правильно говорить "Іллітні пісіжірські вагіни"
  • Anonymous

    Самолетом прилетает в Гавришевку в 11:00
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:04 У місті-побратимі Вінниці Карлсруе створять мурал-вишиванку 20:52 Футзалісти з Хмільника виграли обласні змагання «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» 20:50 Цій традиції дев'ять років: судді подарували сорочки-обереги немовлятам, які народилися у Вінниці photo_camera 20:45 У Вінниці співали пісні і читали вірші про вишиванку Від читача 10:21 «Шахрай у Вінниці: Як лікар-інтерн кинув місцевих на гроші?» 20:32 З пораненням тримав рубіж та рятував побратимів: відзначили воїна з Козятинщини 20:05 У Вінниці діти з поліцейськими виготовили український оберіг photo_camera 19:01 Перша вишиванка — у пологовому. Новонародженій калинівчанці медики подарували сорочку 18:45 На день — у маленькі Карпати. На фестивалі у селі Стіна покажуть те, що шукали пів року 18:43 «Вимикатимуть і влітку, і восени»: які графіки відключення світла існують і які з них вже діють у Вінниці 18:40 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт) 18:19 «Душа в місті Марії»: у Вінниці відкрили фотовиставку про материнську любов і втрату photo_camera 17:53 Рік братерства Вінниці з Карлсруе. Чим допомагає нам це місто і чим воно схоже з нашим? play_circle_filled photo_camera 17:05 Економія, комфорт, зв'язок: на Григоренка капітально ремонтують ліфт 16:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 16:06 Що ви знаєте про вишиванки? Тест до свята від «20хвилин» 15:31 У Вінниці розробили «Дорожню карту Захисника» для допомоги ветеранам 14:19 Сьогодні — День вишиванки. Народний репортаж із соцмереж вінничан до свята play_circle_filled photo_camera 14:00 День відкритих дверей! Запрошуємо у Вінницькій національний технічний університет (Новини компаній) 13:21 «Взірець безмежної любові»: презентували книгу про Героя України Дмитра Майбороду
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up