Янукович вручив онкодиспансеру обладнання для ранньої діагностики раку

Янукович вручив онкодиспансеру обладнання для ранньої діагностики раку
Коли Віктор Янукович зайшов у подвір'я онкодиспансеру, його зустрів медперсонал, вишикуваний ледь не у шеренгу. На запитання президента: "Як себе почуваєте?" - медики хором відповіли: "Сонячно і тепло!"

Обладнання, яке сьогодні, 16 квітня привіз у Вінницький онкодиспансер Янукович - це автоматизована система для клітинного аналізу, який дозволяє виявляти рак на ранніх стадіях. Вартість цієї системи - 1,5 мільйона гривень.

За словами головного лікаря онкодиспансера Петра Одарченка, такого аппарата наразі в Україні більше немає.

Янукович пояснив свою президенську щедрість тим, що Вінницька область - одна з чотирьох, де в пілотному режимі впроваджуюється медична реформа. І наш регіон, за словами гаранта, здобув у цьому напрямі вже чимало успіхів.

Відео дня
> Також Янукович пообіцяв у цьому році збільшення зарплати медикам на 10%. Торік, за його словами, заробітні плати лікарів і медсестер зросли на 24%.

 

 

 

 

Разом із Януковичем до Вінниці приїхала міністр соціальної політики Королевська

Фото з http://vk.com/id150658946 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (31)
  • Anonymous

    index.php?threads/ maillot foot danemark http://maillotdanemark.ethicalbase.com
  • Anonymous

    index.php?members lunette ray ban http://rayban.wehaay.com/
  • Anonymous

    попрацювали б ви за таку заробітню платню,то б горворили про безкоштовність,медиків також потрібно зрозуміти,якщо медична сестра працює в таких умовах за 1100 грн в місяць,то це наглість предявляти ще якісь притензіїї...
  • Anonymous

    что-то у пети акимовича колпак низковтый обычно он носит не меньше 1м высотой! наверное, побоялся возвысится над бандюковичем(ну да, петины 1,5 м+1м колпака=2.5 метра хитрейшего жополиза одарченко!!!!)П.А.Одарченко- ПОЗОР!ПОЗОР!.....язык от нализывания царской жопы не стер, Петюня?????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:05 Економія, комфорт, зв'язок: на Григоренка капітально ремонтують ліфт 16:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 16:06 Що ви знаєте про вишиванки? Тест до свята від «20хвилин» 15:31 У Вінниці розробили «Дорожню карту Захисника» для допомоги ветеранам Від читача 10:21 «Шахрай у Вінниці: Як лікар-інтерн кинув місцевих на гроші?» 14:19 Сьогодні — День вишиванки. Народний репортаж із соцмереж вінничан до свята play_circle_filled photo_camera 14:00 День відкритих дверей! Запрошуємо у Вінницькій національний технічний університет (Новини компаній) 13:21 «Взірець безмежної любові»: презентували книгу про Героя України Дмитра Майбороду 12:33 Він загинув, рятуючи побратимів: спогади героя з Вінниччини Віталія Шевчука 12:07 На Вінниччині за добу сталося дві пожежі: вогонь знищив будинок та гараж з майном 11:01 Вінницький хірург у прифронтовому госпіталі врятував життя воїна з тяжким пораненням photo_camera 11:00 Шукаєте де вигідно придбати будівельні матеріали? Добірка будівельних баз та магазинів (партнерський проєкт) 10:11 «Хлопці, якщо це станеться, поховайте мене біля Миколи». Донечка просить присвоїти татові Героя України 09:51 Де у Вінниці планово відключили світло та воду: перелік адрес 09:05 У Вінниці роздавали продуктові набори багатодітним сім'ям 09:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:21 Сьогодні вітаємо Аркадія та Федора. Історія, заборони та прикмети 16 травня 06:01 Погодинні відключення світла на Вінниччині: оприлюднили список черг на знеструмлення 21:15 Їде МУР! Чим 20 травня здивує Вінницю реп-мюзикл «Ти [Романтика]» про Розстріляне відродження? play_circle_filled photo_camera 21:01 Звуки вибухів та сирени почуєте через планові роботи. Вінничанам варто не панікувати play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up