Гарний старт судді Лисенко з Могилева-Подільського

Гарний старт судді Лисенко з Могилева-Подільського
Нещодавно призначена суддею Лисенко Тетяна Юріївна починає свою кар'єру з ігнорування ухвал Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ. Мабуть незабаром на мапі України повинна з'явитися ще одна автономна республіка - Могилів-Подільський, де діють свої закони і своє правосуддя.

До рук судді Лисенко потрапила на новий розгляд справа про рейдерське захоплення універмагу в Могилеві-Подільському, про яке вже йшла мова на сайті:

http://20minut.ua/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%92%D1%96%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%96/news/10241630

Усі попередні рішення з даної справи були скасовані ухвалою Вищого спеціалізованого суду, в якій містяться відповідні вказівки, які згідно статті 338 ч.4 ЦПКУ є обов'язковими для суду першої інстанції при новому розгляді справи. Також у тексті нового рішення повинні міститися відповіді на питання, які поставив ВССУ у своїй ухвалі.

Відео дня
> Проте це все не розповсюджується на новеньку суддю. Вона не вигадала нічого кращого, як просто взяти скасоване рішення, додати до нього кілька абзаців про покази свідків і поставити під цим усім свій підпис замість підпису "судді-корифея" Романова

Жодної згадки про ухвалу ВССУ у новому рішенні немає, як і відповідей на запитання з цієї ухвали. Можливо це вона так підтримує старшого колегу, рішення якого було скасоване.

Щоб не казали, але такі судді нам справді потрібні, вони вміють відстоювати свою точку зору..і байдуже, що там в ВССУ справу розглядала колегія з 5 суддів...Тетяні Юріївні і одній непогано))))

ГАРНИЙ ПОЧАТОК! ТАК ТРИМАТИ!!!

Коментарі (8)
  • Anonymous

    Скажу по правде тут и не на что обращать внимание... Статья обычный заказ - Татьяна Юрьевна молодец... решение полностью соответствует нормам процесуального права... Вся грязь в этой статье - это обычные инсинуации местных "правозащитников" которым ничего кроме пиара не надо и пелвать какими методами пиар достигается Знаю еще точно, что все что делается не по их мнению - это козырные их слова "змова, зрада..." короче нечего попусту сотрясать сеть - пишите аппеляцию и доказывайте свое... это действительно достойно юристов - а не "падальщиков"
  • Anonymous

    Апеляции судьям до ОДНОГО МЕСТА Пиши не пиши оно свое дело знают Поэтому то и надо писать везде чтобы люди знали КТО ЕСТЬ КТО!! Скольким людям такие как она жизнь сломали!!! А эта ничуть не сомневаявсь с места в карьер Только назначили С Киева приехала Интересно сколько заплатили за нужное решение? Впрочем такие деньги потом вусе равно пользы НЕ приносят Пусть колядует а жизнь обо всем спрсит Это тоько кажется что все можно НА самом деле госпожа судья дай Бог вам здоровья и УМА!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Сумасшедшая надо было из-за пары тысяч пачкаться...(

    Anonymous reply Anonymous

    Читал решение( http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/30163886). По моему не плохо - четко все описано и на закон ложится. А какие ваши аргументы? Или только в газету написать. Выложите вопросы ВССУ на которые по вашему мнению не ответила судья. Пишите достойную апеляцию или "договаривайтесь". Кроме того, если бы это дело было бы сшито белыми нитками ВССУ не отправлял бы его на новое рассмотрение, а отказал бы в иске. в законах сильно не разбираюсь но считаю для ваших жалоб и сльоз есть другие инстанции а не сайт 20хв.
  • Anonymous

    хто б не судив і як не судив, одна із сторін буде не задоволена... Для чого свої емоції на сайті викладати, пишіть апеляцію, а не статті?!
  • Anonymous

    Хорошие наставники были. Яблочко от яблоньки далеко не падает.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up