“Дружбу” патрулюють п’яні правоохоронці

“Дружбу” патрулюють п’яні правоохоронці
Нещодавно гуляли з подружкою по вул. Винниченко, чекали на знайомого хлопця. На годиннику була приблизно дев’ята година вечора. До нас підішли три патрульних із собакою. Ніби то ми, дві дівчини, в них викликали підозру і вони вирішили перевірити наші документи.

 

При тому, що ми нічого не порушували, а спокійно спілкувались між собою і чекали на знайомого. Правоохоронці попросили пред’явити документи. А коли я поцікавилась, яка ціль цієї перевірки, то мені почали грубити. Вони сказали, що нас треба везти у відділення і ніби то почали викликати машину. Але ми одразу ж помітили, що міліціонери у нетверезому стані. Про це свідчило те, що від них страшенно смерділо перегаром. Коли ми спитали їх, чому вони вживають алкоголь під час виконання робочих обов’язків, то правоохоронці різко передумали викликати “підмогу” і почали уходити в сторону житлових будинків. Про цей інцидент ми одразу повідомили черговому, на номер 102. Нам пообіцяли провести перевірку, але чи це так ми вже не дізнаємось.

Коментарі (9)
  • Anonymous

    менти переверті збоченці маніяки алкаші труси здохляки накомани і бандити і повинні самі себе закриити

    Anonymous reply Anonymous

    це ви всі недоумки!!!!!!!!!!!!!!!!!))))))))))))
  • Anonymous

    а собака тоже пяний

    Anonymous reply Anonymous

    Это была собака поводырь - только она помнит дорогу в отделение

    Anonymous reply Anonymous

  • Anonymous

    ото красавчики. дівчат будуть затримати. по місту купа персонажів підозрілих шатається. але ледарям страшно до "тіпочків" підходити, а от дві дівчини в самий раз. фууу, недоумки

    Anonymous reply Anonymous

    під час затримання і доставки в ментовку вони мусять обшукати затриманого, а обшукувати дівок можуть тільки менти-дівки, інакше домагання, а це кримінал.
  • Anonymous

    А ще хочуть навести порядок, да ви сначала в себе наведіть в середині цей порядок !!! позоррр
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up