Партнер рубрики Події

Адвокат Щепановського не прийшов в апеляційний суд (ОНОВЛЕНЕ)

Адвокат Щепановського не прийшов в апеляційний суд (ОНОВЛЕНЕ)
Засідання у справі Щепановського-Марценюка в апеляційному суді Тернопільської області перенесли на 16 січня. Заяву про відкладення розгляду справи подав адвокат Щепановського.


 Нагадаємо, прокуратура Тернопільської області вимагає більш суворого покарання для колишнього директора будівельної фірми «Будівельник». Вона оскаржує вирок міськрайонного суду, яким Щепановського засудили до 3 років 3 місяців позбавлення волі.

Розгляд апеляційної скарги був призначений на середу, 26 грудня. До суду прийшло близько десятка потерпілих.

 

Відео дня
>
 Хто до Щепановського?, - питає секретар апеляційного суду. – Адвокати є? Потерпілі?
- Багато є, - вигукує хтось з натовпу. – Багато? Хто? Так і напишемо – багато…

Далі секретар у вестибюлі зачитала, у якому залі слухатимуть справи і люди стали очікувати на дозвіл увійти. Пожвавлення в них викликала голосна вказівка правоохоронців відійти на два метри від ґрат – почали заводити по одному засуджених. Серед них, в оточенні ледь не десятка міліціонерів, привели і Зіновія Щепановського. Після цього дозволили увійти й іншим.

Справу Щепановського зачитали після розгляду кількох апеляційних скарг та повідомили про необхідність перенести слухання.

- Поступила заява про відкладення даної справи, - повідомив суддя. – Від адвоката Щепановського. Що робимо?

Так повідомлення нібито здивувало й самого Щепановського. Засуджений навіть перепитав, якого адвоката.
- Лукашов закордоном, - каже засуджений. – Інший адвокат нічого не казав…

Тож суддя вдруге запитав, що робити – переносити слухання чи слухати справу без нього. Врешті зійшлись на перенесенні розгляду апеляційної скарги на 16 січня. Потерпілим сказали залишити зал. На виході із суду почали обговорювати ситуацію. Мовляв, і 16 перенесуть.

 - А тепер відклали на 16 число, а 16-го, певне, знову відкладуть, і так буде тягнутись, - каже одна з потерпілих Марія (прізвища не вказала – прим.ред.). - Мені легше не стане, якщо його посадять. Я гроші свої вклала, а його як посадять, то так котлован і буде стояти. Якби його відпустили, а він взявся за те будівництво…За ґратами будувати не буде.

Світлана ГРИВАС,
0-96-709-74-60

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    ДЛЯ-26/12/2012 18:29. НАХЕРА ТАКЕ ПЛЕСТИ. АРГОМЕНТУЙ СВОЇ СЛОВА. КРЕАТОР-БУД ВЕДЕ БУДІВНИЦТВО ЗАКОННО ВСІ БУДІВЛІ ЗДАЄ ВЧАСНО... .А, ТЕБЕ ЖАБА ТИСНЕ.... ДОЛІ ЩЕПАНА БАЖАЄШ
  • Anonymous

    Таки дійсно. Ну скільки можна за цю наволоч писати? Суди, апеляції, адвокати... Досить людей дратувати! Щепановському - РОЗСТРІЛ!!! Без варіантів. В Тернополі є ще декілька таких "діячів", то нехай задумаються.
  • Anonymous

    відкинув нормально..повір......вже все всім ясно....невитиснули би прокурори може б і хоть дещо добудував........................хотя там задумано афери ніякої небуло..просто він ставив на на тих..тогму так і получилось..хоч людям від того не лекше......да і він сам вже на таблетках.....бізнес по укарїнськи...хоча б місто ту проблему могло допомогти вирішити........хоча б роздати по земельні ділянки тим людям які пострждали..була б хоть якась компенсація..але краще віддати землю за взятки....
  • Anonymous

    Напевно щепан замало відкинув прокурорським то тепер вирішили добрати.......
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up