Біля Смиківців зіткнулись бус та Chery Amulet

Біля Смиківців зіткнулись бус та Chery Amulet
Volkswagen LT та Chery Amulet зіткнулись поблизу Смиківців сьогодні, 19 травня, близько обіду. Під час зіткнення люди не постраждали.


Натомість автівки погнули кілька метрів металевої огорожі. За словами водія буса, водій Chery Amulet, на його думку, був нетверезим.



- Що тут розказувати, - каже водій буса Іван з Львівщини (прізвища не вказав.). – Водій Chery Amulet підрізав мене, стукнув мене в ліву сторону та й все. Я тікав від нього. От і погнув огорожу.

Chery Amulet, на момент спілкування нашого кореспондента з учасником ДТП, уже забрали на штраф-майданчик. Водій буса чекав на транспорт, щоб затягнути автівку додому.

Не більше сказали про аварію і в секторі профілактичної роботи управління ДАІ в області. За їхньою інформацією, пригода – суто з матеріально-технічними збитками. Причини зіткнення та винуватців встановлюватиме суд.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    я був в бусі в протоколі все зафіксовано він просто мертвий був від алкоголю
  • Anonymous

    водій легкового авто був пяний 1.98 проміля.після аварії він знову пив з горла в машині
  • Anonymous

    На фото Вольцваген ЛТ, а не Мерседес Спрінтер.

    Anonymous reply Anonymous

    а де там пише про спрінтер ???

    Anonymous reply Anonymous

    Правильно Фольксваген.

    Anonymous reply Anonymous

    Бачив я ту аварію - бус то ше в більш-менш належному стані а от чері виглядав жахливо. Передній бампер валявся на велодоріжці за огорожею і вся права сторона авто помята та подерта. Чері стояла ближче до середини дороги з великою калюжею витекшої рідини. Було видно і гальмівний шлях з лівої смуги і до огорожі - подумалось шо то чері погнуло її хоча зараз водій буса каже шо то він. До речі в чері номера наші тернопільські - вони так і залишились на відірваному бампері.Видно той китайоза добре пер на обгін.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up