Велосипедисти проведуть у Тернополі ретро парад

Велосипедисти проведуть у Тернополі ретро парад
На “Велодень 2013” будуть показувати тріал, проводити змагання з “Крос-кантрі”. ДАІшники в рамках заходу проведуть майстер – класи на тему безпеки велолюбителів на дорогах. Також в цей день пройде велопробіг містом.

 

- Ми хочемо привернути увагу до велоруху у Тернополі громадськості, - розповідає заступник голови Асоціації велосипедистів Тернополя Антон Одобецький.

Розпочнуться заходи на Театральному майдані 18 травня о 10.30. Там будуть проходити естафети, змагання, показові виступи.

Відео дня
> - У програмі є і майстер-клас від працівників ДАІ, – розповідає чоловік. – Вони будуть розказувати, як себе поводити безпечно на дорогах. Також ми поїдемось колоною велосипедистів вулицями міста у супроводі ДАІ.

На території дальнього пляжу і Кутківецького лісу будуть проводити змагання з Крос-кантрі, які розпочнуться о 16 00.

- У них будуть брати участь не обов’язково професійні спортсмени, - каже велосипедист.

Голова Асоціації велосипедистів Тернополя Ольга Звенигородська розповідає, що за прикладом інших міст України і Росії вони вирішили провести у Тернополі 19 травня велопарад.

- У нашому місті є багато людей, які люблять проїхатись, наприклад, набережною, - розповідає жінка. – Не так, як спортсмени - долати велику відстань, а просто на вихідні, щоб розім’ятись. Я думаю їм буде цікаво прийти на цей захід, який буде мати свою тематику – ретро. Щоб відповідати тематиці, людина може мати старовинний велосипед, а також одяг і зачіски у цьому стилі. Але як воно буде виглядати я не можу зараз сказати. Це залежить від учасників параду.

Збір буде проведуть о 11.30 на Театральному майданні 19 травня. Взяти участь у заході можуть всі охочі.

- Я сподіваюсь прийдуть люди із сім’ями, там познайомимося, та проїдемося усі разом, - розповідає пані Звенигородська.

Нагадаємо, що також 19 травня велосипедисти будуть виїжджати у велопрощу до Уневу.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    я конешно дико звиняюсь, але не велосипедисти збивають автомобілі, а навпаки. І таки, мабуть, велодятлистам потрібно бути більш обережними, перш ніж зробити маневр.

    Anonymous reply Anonymous

    На таких дорогах, як у Тернополі, тільки камікадзе може сісти на велосипед! Безпечно на них хіба що у танку....
  • Anonymous

    Величезне прохання до працівників ДАІ! Внесіть просвітлення в мізки велосипедистів щодо правил руху на дорогах, особлива при перетині перехресть , транспортних кілець, пересуванню по дорогам із більш ніж 1 полосами руху в одному напрямку. А також рух по вулицям із одностороннім рухом. Якщо працівники ДАІ, звичайно, читають інтернет-сайти...

    Anonymous reply Anonymous

    Величезне прохання до працівників ДАІ! Внесіть просвітлення в мізки АВТОМОБІЛІСТІВ щодо правил руху на дорогах, особливо при перетині перехресть , транспортних кілець, пересуванню по дорогам із більш ніж 1 полосами руху в одному напрямку. А також рух по вулицям із одностороннім рухом. Якщо працівники ДАІ, звичайно, читають інтернет-сайти...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up