Весь будинок - у латках, точніше – дірках

 Весь будинок - у латках, точніше – дірках
Дім, що на вулиці Зеленій, 30 - скоро святкуватиме 40-річний ювілей.

За весь цей час особливої уваги від комунальників п'ятиповерхівка не бачила. Роки беруть своє – дах протікає, водостічні труби - діряві. Власне, і решту комунікацій давно треба міняти. Мешканці це роблять у міру своїх сил, за власні кошти.


Однак останнім часом серйозну проблему створює плитка. Вона облітає з фасаду будинку вже не перший рік. Але це не було так масово і активно, як тепер. Уже весь дім має вигляд дірявого або залатаного. Так, це некрасиво. Але передусім це – небезпечно!!!

Відео дня
>

Нехай би хтось із жеку чи міської ради прийшов під наш дім і постояв під ним, коли надворі вітер або дощ. Плитка тоді сиплеться десятками! Причому, коли падає на асфальт чи дашок підвалу, то розбивається на шматки і розлітається навколо. Гупає за вікном страшенно!

Це щастя, що вона ще не впала нікому з дітей (а їх у дворі багато) чи дорослих на голову.


До речі, ми – мешканці будинку, обрали саме таку форму звернення, бо сподіваємося, що цю новину побачать мер і його підлеглі. Адже начальник жеку (знову нового, бо змінюються вони мало не щороку!) вже ціле літо нас годує тим, що зробить дашки над частиною квартир, аби нам не текло зі стелі.

Вже осінь почалася, а роботи ми не бачимо. Знову підуть дощі і треба буде з мисками по хаті бігати…

Коментарі (7)
  • Anonymous

    гроші йдуть на мою думку на партію свободи бігборди їхні і всяку свобод.шваль.
  • Anonymous

    Правильно-поки мешканці не скинуться і не зроблять самі-ніхто їм не зробить? А за що ж ми тоді платимо з кожної квартири ЖКГ по 100 гривень кожного місяця??? Куди ідуть ці гроші?
  • Anonymous

    шановні журналісти збийте докупи статистику по зверненнях жильців міста по ремонту дворів будинків в одну колонку а в іншу чи був зроблений ремонт. ось буде весело. і ще меру дайте то. хай прозвітує про ремонт 100 метрів набережної
  • Anonymous

    марно сподіваєтесь, бо меру і керівникам різних рівнів ЖКГ ваші проблеми до одного місця. Вони тільки обіцянки роздавати вміють і казати, коли будуть "сприятливі погодні умови", то вам поремонтують. Але в них завжи погана погода, тому жодні письмові звернення, публікації в газетах і ходіння на прийом до мері нічого не дадуть.

    Anonymous reply Anonymous

    Нє, дуже добре свої проблеми перекладати на інших. Чому із міського бюджету мають виділяти гроші саме на цей будинок? До чого тут мер? Чому мені ніхто нічого не ремонтує? А слабо жителям будинку скинутися і утеплити фасад тим же пінопластом, заодно вирішиться проблема із облітанням плитки. Якщо квартири приватизовувати - то моє, а коли ремонтувати щось - нехай мені зроблять. Знаю, що мене зараз замінусують, але люди добрі, навчіться нарешті по іншому мислити, а то всі хочуть мати все, але нічого ні за що не платити.

    Anonymous reply Anonymous

    І ще. Чому міськарада може розпоряджатись нежитловими приміщеннями, які є в будинку - здавати їх в оренду, продавати, але мешканці натомість не мають право вимагати елементарного ремонту будинку. То чого міська рада не поділиться таким правом з мешканцями? Тоді і мешканці будуть ремонтувати будиок за свій кошт.

    Anonymous reply Anonymous

    А жеку ви за що платите щомісяця? якраз і за той ремонт будинку, то чого той жек не відмовиться від збирання ттих коштів і напряму скаже, що нічого не робитиме? І до вашого відома, за законом, при передачі будинку в обслуговування мешканцям (тобто ОСББ) будинок має бути відремонтований.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up