Вимийте номерні знаки автомобіля, бо за бруд штрафують

Вимийте номерні знаки автомобіля, бо за бруд штрафують
В Україні почали штрафувати водіїв, на автомобілях яких номерний знак неможливо розгледіти через бруд.

Правоохоронці нагадують, що номер не повинен бути брудним, повинен добре читатися. Жодні сторонні предмети, наклейки, сіточки або плівки там не потрібні. Задній номер повинен бути освітлений, таблички заборонено закріплювати догори ногами.

 У ДАІ нагадують, що штраф за "проблемні" номери складає від 170 до 255 грн. Щоб не спілкуватися з інспекторами з цього приводу, слід регулярно чистити номер від бруду і не використовувати додаткових покриттів.

Найбільше водії грішать установкою номерів у бокси з пластиковою плівкою або сіточкою, чрез яку погано видно номери. Незвичайним порушенням стало застосування наклейок з прапором ЄС, які наклеюються замість прапора України. 

Відео дня
Коментарі (6)
  • Anonymous

    а номер ніби не український? і знаку ЄС немає. чи не російський це номер ?
  • Anonymous

    Ну якщо ти тормоз, то плати штраф. Технічна несправність яку можливо виконати на місці і водій заявляє про готовність виправити недолік не карається штрафом, а лишень усним попередженням. Згоріла лампочка - "ой, я не бачив, вона тільки шо згоріла, я зарас її поміняю." Заляпаний номер - "так це ж тільки що заляпався, я погоджуюсь виправити це порушення."
  • Anonymous

    "Жодні сторонні предмети, наклейки, сіточки або плівки там не потрібні." - але не заборонені.

    Anonymous reply Anonymous

    в) керувати транспортним засобом, не зареєстрованим у Державтоінспекції, без номерного знака або з номерним знаком, що: закритий іншими предметами чи забруднений, що не дає змоги чітко визначити символи номерного знака з відстані 20 м; неосвітлений (у темну пору доби або в умовах недостатньої видимості) чи перевернутий;
  • Anonymous

    Дороги спочатку від болота нехай почистять, а то через кожні 2 кілометри треба буде мити
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини 14:35 Військовий зробив символічний удар по мʼячу у матчі «Нива» Тернопіль — «Чернігів» 14:00 16 квітня не буде води на Подільській, а 18 квітня — на Новому Світі 13:25 Військова прокуратура розслідує напад з ножем у Бережанах — потерпілий у реанімації 12:50 У маршрутках Тернополя можна безоплатно зарядити гаджети: розповідаємо про умови 11:45 У школі №18 вшанували пам'ять випускників, які загинули у російсько-українській війні 10:57 В ДТП у Тернополі травмувався 62-річний велосипедист 10:30 Автосервіси та СТО Тернополя. Ваш автомобіль – наша турбота! (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up