В Тернополі підліток стріляв по тролейбусі

В Тернополі підліток стріляв по тролейбусі
- Їхали тролейбусом, тут раптом почули удар в шибу, посипалось трохи скла, - розповідає тернополянка Оксана. - Потім, здається, це сталося ще раз. Люди відійшли від вікна, бо подумали, що то хтось камінням кидає...

Атакували тролейбус з “гармошкою”, який курсує за маршрутом №10, на вулиці Крушельницької, 14 червня.
- Тролейбус зупинився, - пригадує жінка. - Одразу міліція прибула, все оглянули всередині. Кажуть, знайшли кулю.


Як з'ясувалось, напад на транспорт здійснили не з камінням, а зі зброєю. З людей ніхто не постраждав.
Постріляти вирішили неповнолітні.


- Перевірку здійснює віділ кримінальної міліції у справах дітей, - розповідає начальник відділу зв'язків з громадськістю обласної міліції Петро Колісник. - Пневматичним пістолетом грались, якщо так можна висловитись, хлопчаки. Один дав іншому, а той вирішив постріляти по тролейбусі. Особу неповнолітнього порушника встановили того ж дня. Якщо не помиляюсь, хлопцеві 16 років. Пневматичну зброю вилучили.
Наразі правоохоронці здійснюють перевірку всіх обставин. Вони ж повинні прийняти рішення щодо покараня підлітка чи його батьків. Якщо міліціонери розгледять у “розвагах” підлітка хуліганство, то йому може загрожувати й кримінальна відповідальність.

Відео дня
>
- У такому віці підлітки схильні до всіляких необдуманих вчинків, - каже пан Колісник. - Проте, коли вони становлять небезпеку для оточуючих, закон може бути дуже суворий. На щастя, у цій ситуації не постраждали люди... Хочеться застерегти й батьків, які б мали приділяти більше уваги вихованню та контролю за дітьми.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Anonymous

    такого дурня вже не перевиховаєш. "яким вродився, таким і вмреш" - на жаль, це правда. хлопця слід просто покарати, а не шукати у його діях хуліганства, яке і так очевидне.
  • Anonymous

    Я на місці батьків у задницю тому підлітку б вистрелила... Може розум переміститься туди, де треба. Тут нещодавно писали, що про носіння золотих прикрас і дублянок треба забути. Тепер, бачу, і прогулянок містом і поїздок в громадському транспорті треба уникати. Скоро бронежелети будемо вдягати, щоб збігати за хлібом.
  • Anonymous

    я в шоці, що це за лінгвісти пишуть такі тексти новин. Модератори, агов, ви де? редагуйте це нечитабельне лайно
  • Anonymous

    "по тролейбусу". Здається так правильно писати?

    Anonymous reply Anonymous

    ))А "стріляляв" як правильно писати?))

    Anonymous reply Anonymous

    Минулого року стріляли з пневмопістолетів по собаках та дитячих колясках в парку Шевченка, не далеко від пристані. Сказали шукати нікого не будуть, бо це не реально і нікому незавдано фізичної шкоди, окрім моральної. СТІЛЬКИ НЕЩАСНИХ ВИПАДКІВ ПОВ"ЯЗАНИХ З ПНЕВМОЗБРОЄЮ, ЧОМУ ЇЇ НЕ ЗАБОРОНЯТЬ?ЯКИЙ ЦЕ СПОРТ, КОЛИ МІШЕНІ ЛЮДИ?

    Anonymous reply Anonymous

    заборонять пневматику, будуть стріляти з луків, арбалетів, навіть рогаток. Дурням все-одно з чого, аби дурість реалізовувати...

    Anonymous reply Anonymous

    ото правда - дурних в місті вистачає. Але якщо раніше стріляли безнаказано по тваринах, то вже перейшли до людей... І немає складу злочину... А коли буде? Як станеться таке, як у Дніпропетровську??!!!

    Anonymous reply Anonymous

    це тамка - по тролейбусу,, тутка - по тролейбусі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up