В дитячих поліклініках шалені черги

 В дитячих поліклініках шалені черги
От що наробили їхні вихідні: під кабінетами десятки мам з дітьми, які прийшли за довідками. Ще добра частина діток – з «соплями» і кашлями

 

Не виключено, що добра частина з дошкільнят, які з батьками прийшли до поліклінік міста за довідками, «набереться» вірусів від хворих діток. А в дитячих поліклініках сьогодні такі аншлаги, яких не бувало навіть під час серйозних епідемій. Просто кожна дитина, яка відвідує садочок, повинна прийти в понеділок з довідкою. Вчора був вихідний, завтра – також. Виходить, кілька тисяч тернопільських вихованців садків разом з батьками мають взяти довідку саме сьогодні. Адже в перший робочий день дітей без довідок в садок не приймуть. Навіть ті, кого це не торкнулось, нехай уявлять на хвилинку, що коїться під кабінетами педіатрів сьогодні…

Якщо міська влада придумує двотижневий відпочинок, нехай наступного разу її представники поцікавляться, чим це обертається для батьків і дітей. Може, окрім «одобрямс» 12 днів канікул варто подбати ще й про графік роботи педіатрів, аби не було сварок під кабінетами лікарів. Щоб діти годинами у чергах не нудились і не плакали? І не набирались нових інфекцій та різних болячок від хворих діток? І батьки щоб між собою не сварились щодо того, кому першому заходити, бо дитина вже не витримує? Подумайте, владні мужі! Бо чогось у нас все робиться через одне місце. Навіть така приємна річ, як додаткові канікули…

Відео дня
Коментарі (25)
  • Anonymous

    Неxай вони ті огляди і пpивівивки в жопу запxають
  • Anonymous

    Черги в поліклініках - то так, але при чому тут соплі. Ви впевнені, що ваша дитина набереться саме в тій поліклініці. В садку, в кожній групі 100% є 2-3 засопляні дитини, від яких переважно заражаються всі по ланцюжку. Тому від всіх інфекцій не вбережетесь, особливо, якщо водите дітей в садок. От те, що зробили дурість з тими вихідними - це факт.
  • Anonymous

    Якісь у вас дивні проблеми. В мене двоє дітей. Хлопчику 4, дівчинці 1. Із сином в поліклініці був ОДИН раз, а дочка ще поріг цього інфекційного раю не переступала. І нехай вони свої місячні огляди кудись собі запхають разом із прививками. В садок оформили без прививок по відводу дерматолога (100 грн). Я був проти садка але дружина таки зробила по свому. Правда син більше тижня в той заклад не ходив. Причина - протяги в групі і як наслідок запалення вуха. Це жінку переконало краще ніж будь-який мій аргумент. Звісно було краще, якщо ще й жінка працювала, але я вважаю, що головна робота жінки - виховання дітей. Ця система : Садок-поліклініка-довідка, нічого того, що дійсно потрібно вашому малюку по принципу надати не може. Не для того зараз ті структури працюють.

    Anonymous reply Anonymous

    А ви знаєте ,що у школах теж протяги є?Якщо слідкувати за вашою логікою,то мама все життя повина сидіти вдома і діти теж:)

    Anonymous reply Anonymous

    Сидіти дома? Авжеж ні . З подругами і їх дітками в парк. Якщо погана погода, то можна і в Подоляни заїхати , чи в гості піти.... Ввімкніть свою фантазію. Принаймі стояти зі своїм сином в черзі з хворими дітьми за якоюсь безглуздою довідкою 100% небуду.

    Anonymous reply Anonymous

    Прочитайте уважно повідомлення "тата". Хоча навіщо вам його читати ,ви ж його писали,бо його і ваше написано з однієі IP адреси.В ньому він висловився взагалі проти садків,(тому,що там дитина може захворіти), а ви пишите про чергу в поліклініці за довідкою. А фантазія тут при чім? По -вашому треба ввімкнути фантазію ,щоб дитину в парк завести? Цікаво скільки вам років 'фантазьорка'?

    Anonymous reply Anonymous

    Вам дамочка, ще дуже далеко до розуміння моєї логіки. По ваших коментарях взагалі сумніваюсь, що говорю з розумною людиною. Ваші слова - :" Якщо слідкувати за вашою логікою,то мама все життя повина сидіти вдома і діти теж:)" Ну це говорить, що у вас надто обмежена уява і світогляд. А в школі дітям не 2,5 рочки, а 6-8. І їм протяги як би... Безглуздо щось таким як ви тлумачити.

    Anonymous reply Anonymous

    Я вважаю садочок потрібним для дитини, по перше це адаптація до колективу, в садку діти привчаються до самостійності та взаємодії між собою, як не крути, але прогулянки з дітьми подруг цього не дадуть, по друге садок це контакт з інфекціями та зміцнення імунітету, перехворівши в садку дитина вже не хворітиме у школі. Це з мого досвіду, моя дитина після садку не мала жодних проблем із роботою в колективі на відміну від своєї подруги що в садок не ходила, було важко і дитині і вчителю, + дитина часто хворіла.

    Anonymous reply Anonymous

    Особисто я досі в дружніх відносинах і вихователями і з нянечкою моїх дітей,хоч садочок наш вже давно минув.До моїх діток вони ставились чудово,жодної хвороби,пов'язаної з садком у нас не було.І на рахунок черг в поліклініках-я була в цю п'ятницю в дитячій поліклініці-десь після п'ятої-черг не було практично,може пару чоловік.Зайшла до лікаря без проблем.

    Anonymous reply Anonymous

    Моєму синові 17 років (хоч хворів він дуже рідко) всеж досвід в мене є.Хочу вам розповісти ,бачу ви не знаєте,що дітки хворіють у різному віці .І якраз початкова школа,як ви написали 6-8 теж не мало. Дітки на переврі можуть і з школи вибігти без шапки .І ще раз ви про протяги ,то вони шкідливі абсолютно всім без винятку.Я вас не ображала,тож і вас би попросила слідкувати за словами,

    Anonymous reply Anonymous

    Ну взагалі то ви не праві-у 6-8 років-це такі ж діти,як і ваші.І протяги їм так само страшні.Але дітки з віком загартовуються,набувають імунітету.У мене обоє були в садках-принаймні з 3 років-і перехід в школу пройшов нормально.А на рахунок Подолян...Ви думаєте-там стерильно?)))Чи може в тих дитячих кімнатках менше соплів?Ви просто їх не бачите-бо дорослих туди не пускають.В садочках прибирають-це точно.А от в Подолянах-хтось колись бачив вологе прибирання?Скільки разів на день?

    Anonymous reply Anonymous

    А дитячі інфекції-той же кір,краснуху.чи вітрянку-можна запросто і на прогулянці підцепити.Цей світ не ідеальний:)
  • Anonymous

    Вас тяжко зрозуміти! Що поганого в тому, що стільки вихідних? Можна приділити час сім"ї, дітям, а довідку можна взяти в понеділок. Не треба робити проблем з нічого!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up