Партнер рубрики Події

До Тернополя прибули ще два чеські тролейбуси

До Тернополя прибули ще два чеські тролейбуси
Два тролейбуси ?koda 15Tr сьогодні, 7 листопада, доставили до Тернополя залізницею. Тернопільска обновка десять років каталась європейськими дорогами, та перед переїздом пережила капітальний ремонт.

Ціна тролебусів близько 200 тисяч гривень, - розповів Андрій Мастюх, керівник КП "Тернопільелектотранс". На новий електротранспорт у міста нема грошей. До слова, середній вік тернопільського тролейбуса складає 22-25 років, а 20 машин мають уже більше 30 років. За останні місяці у місті з'явилось п'ять чеських "гармошок".
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Anonymous

    Їхав я тим тролейбусом і враження. скажу відверто - не погані. Видно, що не новий, бо і корпус місцями поржавілий і сидіння обдерті місцями. Але їде плавно, бнз зайвого шуму. Салон просторий. Та й наші умільці з тролейбусного депо, які на роги ставлять гриби, яким за тридцять, думаю ті шкоди з часом файно підрехтують. Як на мене, це розумна економія.
  • Anonymous

    Тернополю конче потрібно сильно збільшити тролейбусний парк. наше депо розраховане на 100 тролейбусів. зараз на балансі ТЕТу 59 (робоччих 51) тролейбусів у 2008році на балансі було 61 (робоччих 52) тобто загалом Тернопільський Тролейбус стоїть на місці, а місто окупували вонючі маршрутки...
  • Anonymous

    _десять років каталась європейськими дорогами_ таке навіть в дар прийняти малоб бути соромно, не те що купувати ?koda 15Tr — перший зчленований тролейбус, розроблений та побудований у м. Остров (Чехословаччина) у 1983, та дивлячиь на інформацію з вікіпедії здається цілих 30 років міг той тролейбус відїздити, ганьба, те що давно морально застаріло купують за шалені гроші, а запчастини а техобслуговування? також усе із чехії приганяти по непомірним цінам?
  • Anonymous

    Надал кончай гнати ХЛАМ.....Пригнав пару --хватить...Пора і думатьи про трансплорт для наших дітей на чаму Вони будуть їздити.. А Чехію нехер виручати.!!!!!!!!!!!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up