Партнер рубрики Події

До акції долучають волонтерів із молодіжних організацій

 До акції долучають волонтерів із молодіжних організацій
- Більше 64,5 тисячі гривень є вже на рахунку, який відкрили спеціально для пожертв благодійників, які долучилися до акції "Я хочу жити!", - розповідає 22 серпня Тетяна Лех.

Організатори акції, як стверджує голова Тернопільської міської організації Червоного Хреста, планують незабаром забрати заповнені тернополянами банки із логотипами з трьох магазинів міста. Тож сума скоро збільшиться.

Нагадаємо, останній суттєвий внесок на нові машини швидкої для Тернополя забезпечили волонтери. Представники місцевих осередків молодіжних організацій AIESEC і "Файне місто" у кінці липня закликали тернополян долучитися до благочинності на Центральному міському стадіоні та після богослужінь у церквах.

- За один день, 29 липня, на рахунку "Я хочу жити!" стало більше відразу на 1559 грн, - каже радник міського голови Максим Черкашин. – Тільки на стадіоні волонтери зібрали 922 грн.

Відео дня
>До речі, волонтерський рух у Тернополі набирає обертів. Максим Черкашин повідомив, що під час світового чемпіонату з водно-моторного спорту працюватимуть 53 волонтери та 5 фотографів-волонтерів. Причому під час святкових заходів 23-28 серпня у них буде дуже багато різнопланової роботи. Організатори благодійної акції сподіваються, що набутий досвід згодом допоможе волонтерам в інших справах, зокрема - спрямованих на розвиток благодійництва у "файному місті".

Нагадаємо, під час акції “Я хочу жити!” у Тернополі треба зібрати 500 тис грн. За них хочуть купити дві машини швидкої допомоги. Організатори акції: Тернопільська міськрада, міської організації Червоного Хреста і Медіа Корпорація RIA.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Ось воно - справжнє лице Свободи: як на нікому непотрібні пам"ятники гроші знайти - так вони перші, як купити те, що необхідно в першу чергу громаді міста - швидкі. Аналогічне знущання - парковка для яхт, якою може кожен тернополянин скористуватися... глузуєте? Вартість яхти - понад 20 000$ а вартість нормальної яхти для такої водойми, як наше озеро - понад 60 000$. Так це ДЛЯ ТЕРНОПОЛЯН, ЧИ ДЛЯ ВЛАСНИКІВ ЯХТ - поясніть. Вважаєте, що ремонт прибудинкових територій менш важливіший, за парковку для яхт? Ок! На виборах, надіюся, тернополяни дадуть Свободі реальну оцінку іх злодійств.

    Anonymous reply Anonymous

    Брєдовий комент
  • Anonymous

    Виховують майбутніх рабів і попрошайок
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up