Партнер рубрики Події

Земельні проблеми Тернополя: динамічна графіка

Земельні проблеми Тернополя: динамічна графіка
Двадцять активних і потенційних “гарячих” точок у Тернополі, де виникають чи можуть виникнути земельні конфлікти з приводу будівницва, нарахували журналісти “RIA плюс” за підсумками наших публікацій.

 

Причому враховували ми тільки випадки з часу каденції теперішнього скликання міськради і міського голови.
Тут — і місця, де тернополяни виступили проти незаконних, на їхню думку, забудов. І проблеми, що виникли через поки діюче обмеження доступу громадян до картографічної інформації, розпорядником яких є міськрада. Зокрема, йдеться про “заховані” межі парків. Обмеження, нагадаємо, запровадив саме міський голова Сергій Надал. Щоправда, у міськраді після наших численних публікацій вже пообіцяли скасувати його.
Готуючи карту, ми звернули увагу і на анонси масштабних архітектурних проектів просто на майданах і впритул до парків міста, біля Ставу. Окремі такі проекти за своєю грандіознстю можуть позмагатися з ідеями радянських часів. Принаймні такі аналогії у багатьох тернополян виникають у зв'язку зі “Львівською брамою”.
Карта — інтерактивна. Для перегляду інформації про конкретні випадки достатньо навести курсор на один із маркерів і клацнути на ньому. Відтак з'являться фото, посилання на наші статті, інші деталі справи. Мапу будемо оновлювати як тільки з'являтимуться нові матеріали.
До речі, повідомити про нові земельні конфлітки та забудови, які, на вашу думку, ведуть із порушеннями, можна на електронну поштову скриньку [email protected].

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (19)
  • Anonymous

    не треба переживати регіоналам, Тернопільщина вже не буде голосувати за Свободу. Свобода самознищилась . Ми взагалі не чуємо критики Надала від свободівських зверхників. Тернополю потрібен господарник , чесна і порядна людина, не партійна . Політиків скинути в Тернопільський став.
  • Anonymous

    Змінилось багато команд чиновників міської ради, окрім куратора земельних оборудок , пана Чепіля , кличка « купи-продай ». Бо мери приходить і відходять , а він завжди залишається . Сірий кардинал п.Чепіль, завжди стоїть на другому плані, знає всі земельні оборудки попередніх мерів , та вдало їх використовує при любій владі в місті. Архітектора п.Чепіля , який свій досвід використовує проти громади міста, народ вимагає відправити на заслужену пенсію негайно та дивитись добре йому в руки, бо знову якийсь генплан міста випливе на верхи з новими розмальовками .
  • Anonymous

    коли вже не буде бруду? ви все про всіх знаєте...і про землю і про те хто де і з ким спить ... якщо так цікаво Дайте офіційний запит і надрукуйте його в своїй газеті .Таке враження що зараз комуністичні часи ..А ви дорогі читачі невже не бачите що вас провокують ... і не розумієте кому потрібне таке ,спілкування
  • Anonymous

    Бандерлог подав голос))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила Від читача 17:10 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up