Партнер рубрики Події

Михайло Головко не збирається будувати ресторан на березі Ставу

Михайло Головко не збирається будувати ресторан на березі Ставу
Інформація про наміри народного депутата Михайла Головка отримати земельну ділянку на березі Ставу і збудувати там ресторан з’явилась на одному з тернопільських сайтів.

На сторінках сайту йдеться про те, що Михайло Головко допомагає оформити для Тернопільської обласної організації товариства сприяння обороні України земельну ділянку, площею до 0,20 га для обслуговування будівлі суддівської вежі за адресою вул.Білецька,57.

Але Михайло Головко спростовує цю інформацію.

- Я зовсім не маю відношення до цієї організації, - каже пан Головко. – Це чергова маячня і провокація моїх опонентів. Якби це була, якась серйозна газета, яка офіційно зареєстрована, то я би з ними судився. А так немає на кого подавати до суду. Хто конкретно ініціатор цієї публікації я не знаю.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (24)
  • Anonymous

    агага))) а як пінилися патрійоти - Головко наша надія, чесний, добрий!! Розвів тих тернополян як лохів, і правильно зробив. Собі джипи і вілли прикупив, ресторани будує, а Ви раби сидіть в хрущобах без води і гицайте по роздовбаних міських дорогах, славте Свабоду))))
  • Anonymous

    на фото якийсь дибил(медичний термин)
  • Anonymous

    мер не проти забудов на берегах ставу. закрив очі навіть на комплекс котеджів "човнову станцію" http://20minut.ua/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%A2%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%8F/news/10209680
  • Anonymous

    думаю що це це правда, тому що всі депутати в першу чергу дбають про себе. і ВО Свобода в т.ч. Що Тернопільська область вийшла на перші місця по зарплаті, чи по розвитку? а дерибан землі триває. Питання в іншому - де цей "депутат" на яких галєрах заробив на ресторан?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:03 Інсульт молодіє: як виявити перші ознаки та що робити для профілактики 15:02 Тернополянин хотів заробити в інтернеті, а натомість втратив тисячі гривень 14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена» 21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up