Партнер рубрики Події

Міліціонер у Тернополі розбив чужий "Форд" і в'їхав у стіну та стовп (ОНОВЛЕНЕ)

Міліціонер у Тернополі розбив чужий "Форд" і в'їхав у стіну та стовп (ОНОВЛЕНЕ)
Правоохоронець, який скоїв аварію, – працівник управління інформтехнологій при обласній міліції. Чоловік не постраждав, на відміну від свого колеги, працівника того ж відділу, який скоїв аварію 17 квітня і потрапив до лікарні

 

Розбив своєю Mazda припаркований на збігу вул. Руської і Танцорова (біля "Затишку") Ford та ще й спробував утекти з місця аварії працівник міліції у ніч із п’ятниці на суботу, 5 травня.


Водій на великій швидкості проїхав дамбою і намагався повернути на вул. Назарія Яремчука. Одначе не вписався у поворот, в'їхав у мур, а потім - у стовп.

Відео дня
>
"Схоже це було на погоню! Водій хотів повернути на вул.Назарія Яремчука, але трішки не вписався у поворот!" пишуть у соцмережі очевидці подій.


Біля опори порушника і наздогнали інспектори Державтоінспекції.

На “Дружбі” - багато свідків. Фото аварії з’явилися 5 травня в групі "Від Тарнополя до Тернополя" в соцмережі Вконтакті. Адміністратор групи Михайло Леськів каже, що ці світлини надіслав йому на електронну пошту тернополянин Сергій, який був очевидцем цієї аварії. Сергій живе у будинку на вул. Мазепи. Цей юнак розповів адміністратору і деякі деталі цього інциденту.


- Спершу він почув, як машина їде на високій швидкості, а потім пролунав удар, - переповідає слова очевидця Михайло Леськів. - Виглянув через вікно, і побачив, як машина врізалася у стовп, збіглися люди , приїхали працівники ДАІ.


Аварія сталася о 1.30. На вул. Мазепи було багато людей, які саме поверталися з нічних клубів, продовжує пан Леськів. Тоді його знайомий і зробив фото розбитої машини з вікна свого будинку.


- Інспектори ДАІ, які саме чергували біля Надставної церкви, сіли в машину, а за той час водій, не врахувавши того, що бруківка була мокрою, швидко проїхав дамбу. Поки інспектори сіли у машину - почули удар, - коментує начальник сектору зв’язків із громадськістю обласної ДАІ Микола Лецкалюк.


Сам водій не постраждав. Аварія - з матеріальними збитками. Відтак випадок розглядатиме суд, продовжує Микола Лецкалюк. Він також підтвердив, що порушник - працівник обласної міліції - управління інформтехнологій.


- Авто порушника - на арештмайданчику, - каже пан Лецкалюк. - Самого ж чоловіка не затримали. А те, чи був він нетверезим, визначать медики – зразки його крові відправили на аналізи.


Нагадаємо, аварія з матеріальними збитками, де винуватцем теж був міліціонер, сталася 17 квітня на перехресті вул. Замкова-Руська. Тоді Водій Opel Astra не дотримався дистанції руху і в’їхав ззаду в автомобіль Daewoo Lanos. Той саме зупинився на червоний сигнал світлофора. У результаті зіткнення Daewoo Lanos отримав технічні пошкодження. Однак водій не постраждав. Натомість водія авто-винуватця доставили з травмою до лікарні.


Водій автомобіля Opel Astra – працівник міліції, підтвердив тоді Микола Лецкалюк. А саме – управління інформаційних технологій при УМВС.

“Добре, що люди не постраждали”. Кореспондент “20 хвилин” спробувала знайти також свідків наїзду “Мазди” на Ford.


До місця аварії біля “Затишку” виходить двір з будинками двох вулиць - Танцорова, 22 і Руська, 23. Там у неділю у полудень було припарковано чотири автомобілі. Поруч із тротуаром біля бару “Затишок” - ще три авто. Цей бар, як і сусідній на вул. Танцорова – “Підкова” працює тільки до 23.00. Тож можна припустити, що побитий в аварії автомобіль – не відвідувача бару, а таки мешканця сусідніх будинків.


Щоправда, люди, які там живуть, не змогли нам нічого розповісти про нічну аварію. Багато мешканців пороз’їжджалися в села та на дачі і вдома тоді (5 травня — прим. ред.) не були. Так, одна дівчина та мама з малою дитиною розповіли, що на вихідних були на дачах і про аварію не чули нічого.


- Ви краще спитайте бабусь: вони тут у нас усе знають і про все розкажуть, - каже з усмішкою дівчина.
Одна жінка середніх літ додала, що і живе в цьому дворі, і працює поруч, однак не чула про аварію. Не знав нічого про аварію і літній чоловік, який прямував двором.


Та й дві літні жіночки – з будинку вулиці Руської, хоч і були вдома, але теж нічого не чули.
- Навіть не можу сказати, чий то Ford. Тут, у дворі, багато хто тримає автомобілі… - каже літня пані. – Я вдома щодня. Але аварії не чула. Та й добре, що без людських жертв обійшлося. А машина – то ж просто залізо, відремонтують.

 

 

 

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (39)
  • Anonymous

    ні один, ні інший там не займались статистикою. статистика - далеко не єдине, чим там займаються
  • Anonymous

    Для перехожого.Своїх спеців затолкай в одне місце..А СТАТИСТИКА річ серйозна .Працівники того віділку вже два рази І ПЯНІ роблять аварії.ще фамілії сюда треба написати.Перший був шеф п на імя Вадим а дргого скоро дізнаємося.Хочу сказати що там ДУЖЕ ВАЖКА служба (кнопки нажмають на компі) прямо як в карному розшуку.Гнати в шию доблесних обкаканих ментів які так себе славлять.ПРИВІТ оторопало!

    Anonymous reply Anonymous

    Мудаче - я правильно тебе назвав, бо ти знаєш про дзвін, а не знаєш де він. Якщо знаєш назву одного сектору, то всю міліцію туди не запихай. Хотів би я знати падлюко (твоє друге ім"я після Мудака) звідки ти такий обізнаний. Моя порада (про заміну голови з сракою місцями ти не подумав) не марай своїми грязними пальцями клавіатуру.
  • Anonymous

    Працівники управління інформаційних технологій при УМВС - найбільші бухарики в Тернополі. :)

    Anonymous reply Anonymous

    Мудак (так в подальшому підписуйся), де ти бачим в УІТ бухариків. Там зібрані найкращі спеціалісти, а на рахунок аварії - в житті всяке буває. А якщо в подальшому надумаєш щось писати то поміняй місцями голову зі сракою. Не забуть що специ ІТ тебе вичислять і заставлять відповісти за наклеп.
  • Anonymous

    бидло мусорське !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію 10:26 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці буде безкоштовним 09:45 Тернопільська громада втратила Героїв Петра Воробця і Олега Єрмошина 09:00 Масований удар по Україні 8 травня — ворог випустив понад 50 ракет і більш як 20 «шахедів» 07:59 МВС запустило два нових електронних сервіси для військових. Що з їх допомогою можна зробити 21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up