На Тернопіллі відбудуться “Бережани TROPHY”

На Тернопіллі відбудуться “Бережани TROPHY”
“Бережани TROPHY-2012” - змагання на позашляхових авто та квадроциклах бездоріжжям - пройдуть на Тернопіллі 24-26 серпня. Довжина маршруту - близько 80 км. Збір у таборі - у п'ятницю опівдні.

До участі в змаганнях запрошують власників серійних та підготовлених позашляховиків і мотовсюдиходів. Реєстрація - на сайті або на місці змагань.

Необхідно вказати в листі-заявці дані про екіпаж, державний реєстраційний номер, марку і модель авто, - розповідає один із організаторів Володимир Чапрак. - Серед обов’язкового спорядження - цифровий фотоапарат з USB-кабелем для підключення до комп’ютера, GPS-навігатор та мобільний телефон. Запас пального - на 400 км по асфальту.

Відео дня
>

Вступний внесок з квадроцикла - 300 грн, з позашляховика - 500. Ці кошти підуть на матеріально-технічне забезпечення змагань. Всі члени екіпажу повинні бути не молодшими 16 років. А водій - мати водійське посвідчення категорії “В”.

Обов’язковим етапом змагань для підготовлених позашляхових авто та мотовсюдиходів є так званий “пролог”. Тобто проїзд закольцованою заболоченою трасою завдовжки 2 км, - каже організатор. - Для учасників це - додаткові бали, які потім додадуть до загального результату.

У суботу, 25 серпня, учасники повинні якнайшвидше зібрати максимальну кількість відкритих точок, або контрольних пунктів. Необхідно вкластись у 24 години.

Координати та фото контрольних пунктів учасникам видадуть на USB-носії перед стартом, - пояснює Володимир Чапрак. - Це - числа, які нанесені на нерухомі об'єкти: дерево, пеньок, стовп, опору моста, стіну тощо.

Спостерігати за перебігом змагань можна буде у суботу, 25 серпня, з 12.00 до 16.00, в місці тріалу за селом Рай. Отримати додаткову інформацію щодо участі і проведення змагань можна на сайті: http://offroad.te.ua/novyny/67-trofi-2002.html.

 

Такі змагання проводимо вже вдруге. Торік, окрім тернополян, були учасники із Ковеля, Закарпаття, Львова. Цьогоріч очікуємо водіїв з Вінниці, Рівного, Франківська, - додає Володимир Чапрак. - До участі вже зареєструвалося 40 позашляховиків. Буде видовищно й цікаво.

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    Бідні Бережанські ліси. Знову охламони на бобиках будуть нищити залишки від того, що ще не докрали. А в себе на городі, або на дачі не пробували? В крайньому випвдку можна і на сусідській, щоб в повному обєму відчути кулаком сусідським удар по тому місцю де у вас мавби бути мозок. Понтяри дешеві!

    Anonymous reply Anonymous

    Пропозиція - є закинуті вироблені карєри можна поганяти там. І ліси збережуться і по піщаних пагорбах з ямами адреналін теж добре вийде.
  • Anonymous

    Хлопаки Ви не туда попали.Навіщо ВАМ Бережани ...Давай на Лановеччини -- тут кіт не женився .Заїзжаєш в район з сторони Тернополя хочеш наліво хочеш направо і тільки по селах ---до райцентру на своїх колесах не доїдеш.Є калабані нормальні півдверки жигуля а є ями по кришу(Доманинка)...Приїзжайте все готово - дороги для Вас.
  • Anonymous

    А у бережанських лісах якийсь дивний запах із-під землі...
  • Anonymous

    Барижки сальце струшують..)))А Свобода робить таке шоу,бо думають що син Янека приїде...Лизнути хочуть....Сраколизи "свободівські"....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up