Партнер рубрики Події

На Тернопіль насувається 9-бальний шторм

На Тернопіль насувається 9-бальний шторм
Шторм, який за 12 бальною шкалою Бофорда матиме усі дев’ять балів, насувається на Тернопіль. Негода, як прогнозують синоптики, має розпочатися 14 березня ввечері і триватиме також і 15 березня.

Якщо прогнози синопитиків підтвердяться, у п’ятницю відмінять навчання у школах. А дітям будуть рекомендувати не покидати своїх домів у ці дні.

- Синоптики надіслали нам штормове попередження, - каже заступник міського голови Владислав Стемковський. - З Балкан на нас насувається активний циклон. Передбачають пориви вітру до 20 метрів на секунду. А це — серйозна стихія.

Під час засідання виконавчого комітету міський голова розпорядився на ці дні підготувати усю техніку, яку застосовували для прибирання міста. У ці дні, можливо, буде паралізований рух на вулицях Тернополя.

Відео дня
style="margin-bottom: 0in"> До слова, при 9-бальному штормі за шкалою Бофорта можливі легкі руйнування споруд - зірвана черепиця, розбиті димарі.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (85)
  • Anonymous

    ой нема ,ой нема і не буде

    Anonymous reply Anonymous

    до Лопати- бери лопату, бо вже є
  • Anonymous

    А відео супер,респект автору
  • Anonymous

    Дасть Бог пронесе, дивлюсь на карті від вчора помінялась швидкість вітру,замість 15-20, стало 12-17 http://meteo.gov.ua/ua/33415

    Anonymous reply Anonymous

    аллах акбар,ваш бох на вас ложив,бо не на ту карту дивитесь.то надал винен.

    Anonymous reply Anonymous

    Бог не дав,катаклізми почалися

    Anonymous reply Anonymous

    навіть помилилась)))) 7-12.....так що все буде добре,будьте всі здорові

    Anonymous reply Anonymous

    Ну це вже не шторм, а просто вітер.
  • Anonymous

    Жахливе відео. А цунамі на озері буде?

    Anonymous reply Anonymous

    Буде. Уже замовлено. Міський бюджет виділив кошти.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 Тимчасове відключать газ в центральній частині Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up