Партнер рубрики Події

На ваші питання відповідає Олексій Кайда (ЗАПИС ПРЯМОЇ ТРАНСЛЯЦІЇ)

На ваші питання відповідає Олексій Кайда (ЗАПИС ПРЯМОЇ ТРАНСЛЯЦІЇ)
Один із чоловіків, від яких залежить доля Тернопілля, був гостем чату на нашому сайті 14 березня 2012 р.

На запитання читачів відповідав голова Тернопільської обласної ради – Олексій Кайда. Он-лайн спілкування з політиком – керівником обласної організації ВО “Свобода” - тривало традиційно - із 17.00 до 18.30. Розмова була нелегкою через кількість запитань на сайті та їхній тон. Негативу було - через край!

До того ж, через технічний збій оператор не зміг зберегти запис перших 38-ми хвилин нашого спілкування. Цього ми змінити не можемо. Просимо вибачення і в гостя, і в наших читачів. Втім, усі, хто дивився чат он-лайн, підтвердять, що Олексій Кайда до відповідей взявся від самого початку ефіру і не уникав навіть не зовсім етичних закидів на свою адресу. Публікацію про це ви побачите у газеті "20 хвилин".

Майже годинний запис прямої трансляції зберігся і ви можете переглянути його будь-коли!

Відео дня
>Кілька слів про нашого гостя. Власне, із Тернополем його життя тісно пов’язане відтоді, як він 26 березня 2009 р. став головою Тернопільської облради. Олексій Кайда каже, що за цей час наш край став для нього другою малою батьківщиною. Нічого про свій життєвий шлях, погляди і переконання чоловік приховувати не звик. Тож ми сподівалися на відверту розмову.

До речі, у нас збереглося відео, на якому Олексій Кайда розповідає про свою подорож до Америки. Тож можете ту зйомку теж переглянути.

Довідка
Олексій Кайда народився 27.02.1971 р. у Бердянську Запорізької області. Працював там на взуттєвій фабриці. У 1989 р. вступив до Державного університету “Львівська політехніка”. Після закінченні вузу – інженер-програміст Львівського регіонального Фонду “Молода Україна”. До 1999 р. - спеціаліст із приватизації житла виконкому Винниківської міськради. Потім - помічник-консультант нардепа Олега Тягнибока.
Олексій Кайда поринув у політичне життя ще у Львові. Брав участь у мітингах і демонстраціях. Збирав і надсилав зі Львова до Бердянська патріотичну літературу. У 1993 р. взяв участь у студентських загонах, які їхали до Києва пікетувати Верховну Раду на знак протесту проти підписання масандрівських угод.
Член ВО “Свобода” з вересня 1993 р. Член політвиконкому і політради об’єднання.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (97)
  • Anonymous

    Як завжди на більшість питань відповіді ми так і не отримали. Може модератори би вибрали конкретні питання, передали Кайді і опублікували його відповіді?

    Anonymous reply Anonymous

    Усі гості знають, що можуть після ефіру зайти на цю сторінку і особисто відповісти на всі запитання. Дехто цю можливість використовує, бо он-лайн триває лише півтора години, дехто - ні. Змусити неможливо - лише добра воля
  • Anonymous

    Добрий день, Олексію Петровичу! Прошу допомогти налагодити обслуговування на маршруті приміського сполучення Великі Гаї-Тернопіль. Транспортні засоби на даному маршруті застаріли, часто ламаються (останній приклад - 29 лютого близько половини рейсів не було). Також доцільно запровадити хоча б один рейс після 22 години з Тернополя та хоча б один з Великих Гаїв після 20-ї, тому що, до прикладу, я особисто через свій графік роботи щомісяця змушений до 20 разів користуватися таксі, а вартість проїзду з центру міста у В.Гаї становить 25 грн. Сподіваюся на Вашу допомогу у вирішенні проблем.
  • Anonymous

    При перевірці на авторинку "Мотор" комісійно було встановлено грубі порушення зі сторони адміністрації ринку. Всі приписи Держкомзему і незалежної земельної експертизи - в прокуратурі Тернополя... Чому нема відповіді досі? А говорити з підприємців тепер уже ніхто не буде. Після СМЕРТІ СТЕПАНА КУЛИКА. Ніхто не вірить у випадковість... ЛЮДИ ПЕРЕСТРАШЕНІ. Чи може комусь ще щось сказати І ЗНОВУ ТРУП? ХТО ЗА ЦЕ БУДЕ ВІДПОВІДАТИ? ВЖЕ все написано... ДАЙТЕ ВІДПОВІДЬ!
  • Anonymous

    Кайда нагадує Віктора Ющенка - багато слів!!! І вдягається він так само...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up