На виставці у Тернополі оберуть наймиліше кошеня

 На виставці у Тернополі оберуть наймиліше кошеня
Виставка котів відбудеться в ТРЦ "Подоляни" 7 жовтня. Реєстрація учасників триватиме до четверга, 4 жовтня.

 

- На виставці покажуть і породистих котів, і безпородних, - розповідає співорганізатор виставки, керівник Тернопільського об'єднання любителів котів "Адель" Ольга Кушнір. – Загалом плануємо показати приблизно 30-40 улюбленців. Найбільше учасників буде з Тернополя. Також разом зі своїми улюбленцями до нас приїдуть гості зі Львова, Вінниці, Сум та Одеси.

Виставка буде цікавою і для господарів тваринок, і для відвідувачів, продовжує пані Кушнір. Адже в рамках дійства проведуть різні ігри та конкурси. Приміром, оберуть наймиліше кошеня. А під час конкурсу "Дитина і кошеня" діти розповідатимуть вірші про пухнастиків. За найкращі отримають призи. Також буде конкурс дитячого малюнка на котячу тему.

Відео дня
>- На виставку вже зареєструвалися господарі породистих котів – "шотландців" та "британців", - каже керівник об'єднання любителів котів. - Серед учасників буде одна безпородна кицька, а також декілька - найбільшої в світі породи мейн-кун.

Ольга Кушнір покаже на виставці аж трьох своїх улюбленців – восьмимісячну Латішу, однорічного Лєкса та восьмирічну Офелію.

Перші двоє котиків - породи шотландський страйт (висловухий – прим.ред). Третя кішка - безпородна. До речі, улюбленці пані Кушнір уже мають нагороди з виставки котів у Львові, яка відбулася навесні цього року. Так, Латіша стала найкращим кошеням, а Лекс здобув друге місце у номінації "Кращий у породі".

Нагадаємо, об'єднання котів "Адель" – перше і єдине в Тернополі. Воно діє майже п’ять місяців. В об'єднанні-дев'ятеро учасників зі своїми улюбленцями. Тут люди діляться досвідом з догляду за тваринами, надають консультації всім охочим.

Довідка
Вхід на виставку – 20 грн для дорослих, 10 грн – для дітей. Участь у виставці теж платна – під час реєстрації слід сплатити 100 грн. Аби зареєструвати свого улюбленця, звертайтеся за номером 0-97-034-62-61 або в об'єднання любителів котів. Воно діє за адресою: м. Тернопіль, вул Медова, 2, у понеділок, середу і п’ятницю з 16.00 до 19.00.
За інф. тернопільського об'єднання любителів котів "Адель"


Окрім двох своїх породистих котів, тернополянка Ольга Кушнір представить на виставці і свою безпородну кішку Офелію


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up